Booking.com
Beograd Društvo News

Aleksandar Vučić: Srbija mora NAPRED, ne sme nikad da stane!

av

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji 24 sata pre skupa pod nazivom “Srbija nade” koji će se održati sutra u Beogradu.

Vučić je izrazio ogorčenje zbog pokušaja opozicije da političke zloupotrebi tragedije koje su nedavno desile u našoj zemlji konstatujući da se radi o presedanu svetskih razmera.

Predsednik je poručio naciji da će sutrašnji skup biti skup ujedinjenja Srbije.
“Ne znam kako će to Srbija sutra da stane. Ja sam i bot i sendvičar, prihvatam sve što oni kažu. Ja sam debeo i volim da jedem. Ništa mi ne fali da jedem sendviče. Poslužili smo i naše ljude sa KiM sendvičima. Mi smo svi glupi, a neki koji su padali razrede žele da budu elita. Za mene Srbija nisu oni političari koji bi na najnečasniji način da traže šansu za sebe. narod je izašao zato što je pogođen, žele rešenje i da nečemu doprinesu, a ovi političari ne žele ništa od toga”.

“Mi smo svi glupi i neobrazovani, iako svi imamo više škole, a oni koji su padali razrede žele da budu elita”.

“Za mene je Srbija i oni koji su šetali pre šest dana i koji će doći i sutra i u subotu. Za mene Srbija nisu samo političari koji u tragediji vide svoju šansu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia