fbpx
Džet-set Estrada News Sport Srbija VIP

Aleksandar preboleo Cecu sa sestrom poznatog fudbalera

Aleksandar preboleo Cecu sa sestrom poznatog fudbalera Stefana Jovetića


Aca Jovović je nedavno napunio 27 godina, koje je obeležio bez velike pompe, u društvu Bojane Jovetić, sestre crnogorskog asa Stevana Jovetića, igrača italijanskog Intera

O Aleksandru Jovoviću brujao je Balkan početkom godine kada je magazin Stori ekskluzivno otkrio njegovu vezu s folk zvezdom Cecom Ražnatović!

Pevačica je narednih meseci uporno demantovala da među njima ima nešto više od prijateljstva, u međuvremenu su raskinuli, a 16 godina mlađi maneken se povukao u ilegalu. Toliko je u ilegali da ne želi da se išta o njemu sazna, pa je čak i rođendan proslavio tiho, uz najbolje prijatelje, među kojima je bila i Bojana Jovetić, rođena sestra fudbalera Intera Stevana Jovetića!

Rođendanac

– Da li znate ovog dečka? To je moj rođendanac. Slavimo ceo dan – napisala je Bojana uz fotku s manekenom na Snepčetu.

stafan i bojana jovetic
Poznati brat… Stevan Jovetić

I Aleksandrov kolega, poznato modno lice Marko Andrić, na istoj društvenoj mreži podelio je trenutak proslave 27. rođendana. Na fotografiji je pored Crnog, kako Acu zovu prijatelji, opet Bojana.

– Bojana Jovetić nema dečka, slobodna je ko ptica na grani, a i Aca je slobodan i sad svi očekuju da se njih dvoje smuvaju. Bojana je super devojka, normalna, kulturna i slatka, a Aleksandru bi sad prijala veza sa baš takvom ribom – rekao je za Kurir njihov zajednički prijatelj.

– Baš ste me iznenadili ovim pozivom. Ne, ne, Aca je moj najbolji drug već sedam godina. On mi je kao rođeni brat.

Iznenađena Bojana

Zvali smo i manekena i fudbalerovu sestru za komentar. Aleksandar je ostao nedostupan do zaključenja broja, a Bojana nam se javila i rekla:

Nisu Potrajali
GODINU DANA U VEZI S CECOM

Svetlana i Aleksandar bili su u vezi od proleća 2015. do marta 2016. Uspešno su krili romansu dok ih paparaco Storija nije uhvatio zajedno. Dva meseca nakon toga folk zvezda je odlučila da prekine ljubavni odnos s Jovovićem, koji se povukao u ilegalu i sada uživa daleko od „estradnih reflektora“.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close