Booking.com
Zanimljivosti

Ako vidite ove simbole u snovima, očekuje vas nešto važno!

snovi

Obratite pažnju na svoje snove. Neki od njih nam šalju duhovno važne simoble, koji će nam pomoći da ovladamo moćnom životnom silom.


Snovi imaju veliko značenje za tumačnje naše ličnosti, života i potreba. Ali, neki od snova nam šalju i duhovno važne simoble, koji nam mogu pomoći da ovladamo moćnom životnom silom.

Istinske želje naše duše možemo shvatiti kad počnemo obraćati pažnju na svoje snove i tumačiti ih na pravi način. Ovi duhovni simboli će nas sigurno voditi kroz njih.

Svi snovi su značajni i pomažu nam da se razvijemo kao osoba, ukoliko pažljivo obratimo pažnju na njih. Međutim, postoje i neki snovi koji imaju spiritualne teme i mogu nam pomoći da ovladamo svojim životima i steknemo mudrost. Kada naučimo da shvatamo ove simbole, otvorićemo portal, koji nas vodi ka mestu koje predstavlja dom naše duše.

Ovi snovi nam šalju duhovno važne simbole:

1. Boje i duga

Još u detinjstvu smo verovali da naši snovi dolaze s one strane duge. Kada sanjate dugu ili boje, shvatite to kao božansko vođstvo. Naime, 7 boja duge su savršeno poravnane i balansirane. Slično i joga tradicija ima 7 glavnih čakri, energetskih centra koji predstavljaju telo. Svaka boja koju vidite u svojim snovima predstavlja duhovni simbol:
– Crvena je povezana sa korenskom čakrom i predstavlja sigurnost i zaštitu.
– Narandžasta je povezana sa sakralnom čakrom i predstavlja kreativnost i inspiraciju.
– Žuta je boja solarnog pleksusa i povezana je sa snagom i samopouzdanjem.
– Zelena je boja srčane čakre i znači da smo voljeni i sposobni da uzvratimo ljubav.
– Neboplava je boja grlene čakre i predstavlja istinu.
– Indigo je boja trećeg oka i predstavlja univerezalnu mudrost.
– Bela i ljubičasta su boje krunske čakre i predstavljaju našu konekciju sa kosmičkim izvorom.

2. Životinje

Životinje koje viđamo u snovima simbolizuju naše duhovne čuvare. Još od drevnih vremena životinje se povezuju sa simboličkim značenjima:
– Zmija ima dvostruko značenje. Prvo, može simbolizovati zlobu i loše apsekte života. Drugo, može predstavljati transformaciju i mudrost. Kada vidite zmije u snu to znači da imamo neke karakteristike zmije koje treba da prihvatimo, iscelimo i prigrlimo. Mogu označavati i proces duhovne transformacije kroz koju prolazimo.
– Slon predstavlja saosećajnu životinju sa velikim srcem i ogromnom snagom. Najčešće je povezana sa obiljem i bogatsvom u našem životu.
– Ptice, kao što je na primer soko, smatraju se vrlo spiritualnim životinjama i izaslanicima duhovnih poruka. Ptiice takođe simbolizuju više perspektive i mogućnost da nadiđete sovje probleme i situacije, kao i da budete slobodni.

3. Brojevi

Nizovi brojeva ili konkretni broj, povezani su sa duhovnim značenjima naših emocija. Najčešće možemo da iskoristimo energiju brojeva tako što ćemo se fokusirati na svoje unutrašnje moći, na pozitivne misli i na negovanje svojih velikih želja i ciljeva.

(lovesensa/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia