Početna » News » AKCIJA NAŠIIH PROGRAMERA: HUMANITARNA LICITACIJA ZA PROFESIONALNI WEB SAJT
Društvo Gadgets and Tech News VIP

AKCIJA NAŠIIH PROGRAMERA: HUMANITARNA LICITACIJA ZA PROFESIONALNI WEB SAJT

AKCIJA NAŠIIH PROGRAMERA: HUMANITARNA LICITACIJA ZA PROFESIONALNI WEB SAJT

Vredni programeri našeg web portala ponovo su se uključili u akciju prikupljanja novčanih sredstava za tri humanitarne ortganizacije – BUDI HUMAN, PODRŽI ŽIVOT i POKRENI ŽIVOT.


Naime, stručnja za izradu sajtova Gorana Todorović ponudila je na licitaciju izradu profesionalnog web sajta, bilo da je lični ili komercijalni, do 8 strana.

Početna cena iznosi 20.000 dinara, a licitacija će trajati  neograničeno do prve ponude kada će se odrediti datum za završetak licitacije.

Dakle, imate još dva dana da licitirate i obezbedite sebi profesionalnu web prezentaciju, ujedno i pomognete onima kojima je finansijska podrška u svrhu lečenja trenutno najpotrebnija.

Licitacija je oglašena na Facebook profilu Budi human – Humanitarne licitacije, čiji je cilj da kroz licitacije, poveže ljude dobre volje i korisnike humanitarnih organizacija u cilju bržeg prikupljanja potrebnih sredstava za lečenje.

Licitirati možete  u komentarima ispod posta klikom na sledeći link :

https://www.facebook.com/groups/924674254648567/posts/1338502549932400

 

Foto:budihuman licitacije

PRessSerbia

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia