Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Afrika potvrdila da je vlasnica skupocenih stanova!
Estrada VIP

Afrika potvrdila da je vlasnica skupocenih stanova!

Isplivale JEZIVE PORUKE koje je napadač slao SANDRI AFRIKI: "DOLAZIM U BEOGRAD DA TI POLOMIM ZUBE I RUKE"
Foto: Instagram

Pevačica Sandra Afrika često je u žiži ineteresovanja, a mnogi je navode i kao počinioca nekih nameštaljki na estradi. Međutim, ona tvrdi da se spletkarenjem ne bavi, već da je postala uspešna poslovna žena, i još uspešnija pevačica.


Sandra je najpre otvorila dušu i priznala da u njenom životu muškarca nema, a da sa bivšim ima samo poslovnu saradnju:

– Sama sam i nemam nikoga kraj sebe. Za sada mi je to okej. Najbitnije je da sam posvećena svom poslu, a ostalo ću sve lako – poručuje Afrika i ujedno se nadovezuje na posao sa nekretninama. Ona već uveliko sa svojim bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom gradi zgradu u Šapcu, a negira spekulacije da je na stanovima zaradila preko 2.000.000 evra.

– Nije istina da sam toliko zaradila. Između ostalog ta cifra je nerealna. Nikada neću otkriti koliko sam zapravo prihodovala, jer se nikada ne hvalim ciframa. Možda to druge kolege rade, ali ja ne. Interesantno je da nisam ostavila sebi stan u zgradi koju pravim, za sada mi nije potreban i sve je na prodaju – ističe Afrika i nema u planu da započne neki novi biznis:

– Dovoljno je što imam nastupe širom Balkana i Evrope, pored toga sam preduzetnica i zidam zgrade. Malo li je?

U javnost je isplivao eksplicitni snimak na kojem je Tea Tairović prisna sa muškarcem u krevetu, a spekulisalo se kako je Sandra ljubomorna na nju i usput joj namestila čitavu aferu. Međutim, Afrika sada to oštro demantuje.

– Niko nikome takve stvari ne može da namesti. Sa Teom sam u super odnosima i dušmani pokušavaju da nas posvađaju. Ne bih više na tu temu ništa dodavala – govori pevačica i otkriva da li je povređuju negativne glasine koje čuje o sebi:

– Na početku karijere su me ružne stvari povređivale. Oguglala sam na sve to i svesna sam da je to deo mog posla, to sam naučila za sve ove godine. Takve neistinite stvari najviše povrede moju porodicu. Shvatila sam da je svakog čuda tri dana dosta i da se na to sve zaboravi. Život ide dalje, a mi postajemo jači – zaključuje Sandra Afrika.

Izvor: PressSerbia/Blic

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia