Booking.com
Estrada VIP

Aco Pejović progovorio o supruzi i pričama da je vara: “Mnogo smo mi toga zajedno prošli…”

Život se drastično promenio: Aco Pejović otvorio dušu, ona mu je pomogla da sačuva brak i porodicu
Foto: ATA Images

Pevač Aco Pejović za “Blic” je govorio novom albumu, karijeri, ćerkama ali se dotakao i priča koje su kružile da je neveran supruzi Biljani.


Pevač Aco Pejović uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke – Magdalenu, Mariju i Ivu. Kako kaže one su mu najveća podrška u životu.

– Komentari su dobri što se tiču albuma, ali uvek ima i onih koji mrze što su se rodili, ne znam šta ću od sebe do podne, od podne mrzim ceo svet, rekao je šaljivo Aco Pejović, pa otkrio kako se njegovim ćerkama sviđa novi album:

– Super, sviđa im se sve. Slušam njihove savete, one su generacija koja izlazi, koja osluškuje po gradu, oni znaju šta je dobro a šta nije. Govore mi zašto ne otvoriš Tik tok, zašto te nema na Instagramu… Ja slušam sve što kažu, ponekad iako nisu u pravu, ja im objasnim zašto nisu u pravu i zašto to ne može tako. Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam i ovakav i onakav – baraba, ona je uz mene. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomeri nas dvoje.

Nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih.

– Znate šta rade psi kad prođe voz – laju, a znate šta rade psi kad voz ode – i dalje laju. samo neka laju, to će im biti jedino što mogu.

PRess Serbia