Booking.com
VIP Estrada

ACA LUKAS NIKAD ISKRENIJI: Ružno zvuči kad kažu da sam švaler, nikada nisam imao i ženu i ljubavnicu

LUKASOVO ŠOK PRIZNANJE: Sreo sam Cecu u zatvoru, imao sam LISICE NA RUKAMA!
Foto: Printscreen/TV Pink

Aci Lukasu je svaki dan Nova godina. Bar tako kaže. Muzička zvezda ne pridaje značaj ovom datumu jer ga godinama unazad provodi radno.


Folkerove želje takođe su nepromenjene, ali meni koji će se naći na njegovom stolu jeste.

– Za praznike ću da jedem samo pasulj. Moj meni je veoma jednostavan, ali ove godine ima tetovac da namažem na leba i da jedem, eto – rekao je pevač i otkrio da uvek ima samo jednu želju, uvek istu.

– Što se tiče novogodišnjih želja, kod mene je to nepromenjeno. Samo da je zdravlja. Prijateljima bih poželeo takođe da budu srećni i zdravi, a neprijateljima da im se desi ono što oni meni prizivaju – iskren je Aca, koji nam je otkrio kako se bori protiv stresa, koji je kod mnogih više izražen baš u vreme novogodišnjih praznika.

– Ja se protiv stresa borim tako što se trudim da što više vremena provedem sa svojom decom. Svi su super. Ponosan sam što imam takvu decu i unuku. To je moja najveća životna pobeda. Viđam ih vrlo često, non-stop sam sa njima ili smo na vezi kad nismo u prilici da budemo zajedno – objasnio je Lukas. Folk zvezda kaže da će mu 2022. godina biti pre svega radna. Promovisaće nove pesme, a tri je već objavio krajem 2021. godine: “Opet je danas nedelja”, koju je posvetio preminulom DŽeju, duet s Draganom Mirković “Sad i zauvek” i “U tri lepe”.

– Svakog zanima da napravi nešto u životu, da obeleži karijeru. Ja sam u poslu napravio sve što sam mogao, ne znam šta još treba da napravim. Jednom sam učestvovao na festivalu i pobedio. Kome ja više treba da se dokazujem – nikome. I u novoj godini će biti radno i turbulentno. Moj producent i menadžer Saša Mirković je uveliko zakazao nastupe do ne znam ni ja kog meseca, možda i sledeću Novu godinu, tako da mora da se radi, od sedenja nema vajde – smatra on.

Kada su žene u pitanju, Lukas je jasan:

– Kad kažu da sam najveći švaler, to mi se ne sviđa. Ružno zvuči. Švaleracija, to znači kada imaš ženu, pa imaš i ljubavnicu. Ja nisam bio švaler, nisam imao ljubavnicu. Ne možeš da voliš dve žene odjednom. Nedavno sam rekao da imam sidu da bi te neke iz kojekakvih rijaliti programa prestale da me uzimaju u usta. Najlakše je nakačiti se za moje ime, i eto naslovne strane. Kako ja nikada nikoga nisam kompromitovao? Znači, nisam nikakav kazanova, kako me predstavljaju, i odlučio sam da o ljubavnom životu više neću pričati.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia