Početna » VIP » Aca Lukas brani Radu Manojlović! Pevač nikad oštriji: “Ona je fina dama, možete svi da joj pljunete pod prozor!”
Estrada VIP

Aca Lukas brani Radu Manojlović! Pevač nikad oštriji: “Ona je fina dama, možete svi da joj pljunete pod prozor!”

Prvo oglašavanje Ace Lukasa nakon izlaska iz bolnice
Foto: Printscreen/TV Prva

Pevač Aca Lukas stao je na stranu koleginice Rade Manojlović i uputio joj reči podrške.


Naime, Rada je na meti bivšeg rijaliti učesnika Darija Šogorovića, koji je pričao da je sa njom bio za novac, pa objavio golu fotografiju devojke za koju je tvrdio da je pevačica.

Povodom cele afere, Rada se oglasila na Tviteru, koja je bila besna što su pojedini preneli vest.

– Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga je*em, tu ga pretera! Tu se odao! Kakav pacijent, majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku, što bi rekao Šojić, naravno na sudu. Ljudi, devojka čak i ne liči na mene, nije se potrudio ni da fotošopira sliku i namontira bar moju glavu – pisala je Rada, a sada se oglasio Lukas na Instagramu.

– Rada je fina dama i odličan pevač i možete da joj pljunete pod prozor. A sigurno će se naći naručilac – napisao je Aca, a podršku pevačici pružio je i producent i menadžer Saša Mirković:

– Majmun koji ovo radi treba da razmisli da li bi voleo da tako nešto izmišlja o njegovoj sestri. Radu poznajem lično dugo godina i znam da nije taj fazon devojke. A pošto znam da je ovo naručen tekst i “glumac”, doći će se i do nalogodavca koji je i, siguran sam, iz Radine okoline, nezadovoljan nečim.

Manojlovićeva se javno zahvalila Lukau i Mirkoviću na podršci.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia