Booking.com
Početna » VIP » Estrada » “A ti kad imaš intimne odnose na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno?!” Tiktoker brutalno uzvratio Slobi Radanoviću
Estrada VIP

“A ti kad imaš intimne odnose na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno?!” Tiktoker brutalno uzvratio Slobi Radanoviću

"A: ti kad imaš intimne odnose na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno?!" Tiktoker brutalno uzvratio Slobi Radanoviću
Foto: Instagram

Zbog fotografije koju je objavio srpski tiktoker Andrija Milivojević Vajvai, pevač Sloba Radanović ga je javno prozvao, a onda je usledio i brutalan odgovor.


Sve je počelo u onom trenutku kada je Vajvai pozirao za društvene mreže držeći devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu.

Nakon što je pevač isprozivao tiktokera, Andrija je na Instagram profilu podelio Slobin komentar na njegovu fotografiju, a ispod je okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

– A ti kad je*eš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M’rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu – glasio je komentar, sa kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

– Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo… Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice – napisao je prethodno Radanović na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia