Booking.com
Reč psihologa Lifestyle

8 znakova po kojima možete prepoznati vernog muškarca!

Znakovi koji pokazuju da je PARTNER još uvek lud za vama

Sve žene bi volele da postoji formula koja će nam pomoći da prepoznamo vernog muškarca. Iako ne postoji 100% garancija za tako nešto, određene osobine mogu predvideti da li je muškarac veran.


 

Ne zahteva konstantnu pažnju

Muškarac koji čezne za pažnjom, u stanju je da totalno ignoriše ženu u tim situacijama i to vrlo lako može preći granicu tolerancije. Ovo možda izgleda bezopasno na početku, ali ako se takav odnos nastavi, može doći do seksualne tenzije.

Zahvalan je

Čovek koji ceni život i ono što ima, oseća se ispunjenim i zbog svoje vernosti. On je uvek zadovoljan s tim što ima i ne traži uvek više i uvek bolje. Jednostavno, veran muškarac je zahvalan za ono što već ima u životu.

Zna da komunicira

Umesto da ignoriše probleme i suzbija negativna osećanja, verni muškarac ima sposobnost da bude otvoren u pogledu svojih emocija. On nema problem da kaže ženi ako nije srećan ili ako njegove potrebe nisu ispunjene. Isto tako, pokazaće i kad je tužan i potišten.

Poštuje žene

Muškarac koji generalno poštuje ženski pol ima manje sklonosti da posmatra ženu kao objekat. Način na koji muškarac nešto radi je zapravo način na koji on sve radi.

To znači da ako je on pun poštovanja prema svim ženama, sigurno mu neće pasti na pamet avantura na jednu noć.

Emocionalno je inteligentan

Emocionalna inteligencija je veliki pokazatelj toga da li je muškarac predodređen da bude veran ili ne. Kako saznati koliko je emocionalno inteligentan?

Jednostavno, obratite pažnju na to da li razmisli pre nego što reaguje i kako se nosi s različitim raspoloženjima ljudi oko njega.

Ispunjava obećanja

Osoba koja ima integritet, svoju posvećenost pokazuje kroz ono šta radi, a ne kroz ono šta govori. Veran muškarac će održati bilo koje obećanje koje vam je dao.

On će večerati s vama, čak i ako njegovi prijatelji imaju karte za utakmicu koju on baš i ne bi volio propustiti.

Siguran je u sebe

Nesigurnost i želja za pažnjom idu ruku pod ruku. Muškarac koji je siguran u sebe dobija za to puno priznanje od žene. Njemu nije potrebno više žena istovremeno da mu potvrde tu sigurnost.

Ako je on siguran u sebe, onda će lakše priznati i svoje slabosti, a da pritom uopšte ne povredi ego.

Ne rizikuje

Onaj ko uvek preuzima rizike, najčešće se vodi načelom da ima šta da dobije, dok verni muškarac razmišlja drugačije. On ne reskira zato što tako može više da izgubi, nego što može da dobije.

Veran muškarac vas neće izneveriti jer nikada neće reskirati da izgubi vašu ljubav i poverenje.

(azra.ba/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia