Booking.com
Estrada News

MILE KITIĆ HITNO PREBAČEN U BOLNICU, NJEGOVO STANJE JE OZBILJNO!

MILE KITIĆ HITNO PREBAČEN U BOLNICU, NJEGOVO STANJE JE OZBILJNO!

Poznati folker Mile Kitić hitno je prebačen u bolnicu!


Poznati folk pevač i suprug Marte Savić, Mile Kitić hitno je prebačen u bolnicu. Prve simptome je osetio nakon supruginog rođendana, ali je bio gotovo ubeđen da je po sredi samo umor. Kada je osetio bol u predelu grudi, supruga gaje odmah odvezla u bolnicu.

– Kada je stigao u bolnicu, lekari su konstatovali da ima enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Lekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vreme pod strogom kontrolom tima lekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dana odlučiti da li će i kada biti operisan, zapravo, da li će mu ugraditi pejsmejker – rekao je izvor za dnevni list “Kurir”.

Miletovo stanje jasno pokazuje da ga je dosadašnji način života iscrpeo i da pod hitno mora da “uspori” kako bi se sačuvao.

– Mile je mislio da se radi o običnom premoru zbog brojnih nastupa i obaveza koje je imao u prethodnom periodu. Prve tegobe osetio je krajem prošle nedelje nakon proslave Martinog rođendana, ali nije hteo odmah da ide kod lekara, već je sutradan, kada je shvatio da bolovi postaju sve jači, pristao da ode na pregled. Lekari su zadovoljni kako njegovo srce i telo reaguju na propisanu terapiju, ali su mu održali lekaciju da ne može da živi životom mladića kada ima 65 godina. Mile se nada da neće biti potrebna operacija, ali će to odlučiti konzilijum – naveo je isti izvor.

Ipak, telefon pevača je bio ugašen, ali porodični prijatelj je odlučio da se oglasi ispred porodice i otkrije kakvo je njegovo stanje.

Mile je trenutno u bolnici, a kod kuće nam nikoga od Savića i Kitića ko bi mogao da vam da komentar. On je tokom vikenda imao probleme sa srcem, zbog čega ga je supruga odmah odvezla u bolnicu, a lekari su ga ostavili da bi dalje pratili njegovo stanje. Još nije imao operaciju i ne zna se da li će je imati. Stanje mu je trenutno stabilno i to je sve što mogu da vam kažem – poručio je on.

 

Izvor: Kurir

Foto: Instagram

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia