Booking.com
Lepota i zdravlje Reč psihologa Saveti

5 znakova da muškarac nije zaljubljen u vas

5 znakova da muškarac nije zaljubljen u vas
Foto: Pixabay

Nažalost, nisu svi odnosi izgrađeni na iskrenim namerama i ne treba obraćati pažnju samo na reči, nego i na dela. Kojizh je to 5 znakova da muškarac nije zaljubljen u vas?


Mnogi ljudi se plaše usamljenosti i odsustvo veze doživljavaju kao direktnu pretnju ili stigmu da su “usamljenici”. Kao što praksa pokazuje, tada na scenu stupaju “pogodne” veze. Koje, nažalost, dugoročno i u većini slučajeva ne dovode do pozitivnog ishoda. Već samo privremeno zauzimaju prazan prostor za idealnog partnera u budućnosti. Koji su to znaci upozorenja u ponašanju muškarca koji odaju da u stvari nije zaljubljen u vas.

5 znakova da muškarac nije zaljubljen u vas: Šta ga odaje

1. Svi njegovi prijatelji već su u ozbiljnim vezama

Da, ovaj pokazatelj nije uvek stopostotan, ali često on suštinski utiče na čovekov osećaj sebe, čak i u njegovom bliskom okruženju. Ne želeći da budete crna ovca dovodi do toga da budete devojka koja može da odvede na zajedničku večeru ili nečiju svadbu, samo da ga ostali ne bi smarali pitanjima zašto je još uvek sam. Ali vam sve vreme govori kako još nije spreman za ozbiljnu vezu. Ovaj muškarac u svakom momentu može da vas napusti bez trunke dvoumljenja. Gle čuda, brzinm svetlosti se ispostavi da je već sa sledećom spreman i na brak, iako je do juče pričao da i ne razmišlja o tome.

2. Ne pomaže vam u svakodnevnim stvarima i ne pokazuje brigu

Da, međusobna pomoć i podrška su jedna od glavnih komponenti jakih odnosa. Ženama je često potrebna pomoć oko svakodnevnih problema: pomeranje nameštaja, popravljanje police ili jednostavno nošenje teških paketa. Ako muškarac svaki put izbegne pomoć, pozivajući se na posao i prezauzet radni raspored, razmislite: da li je njemu zaista stalo do vas?

3. Uvek se prilagođavate njegovom rasporedu

Koliko god da je muškarac zauzet, ako to želi i hoće, može naći vremena za ženu koju voli. Razmislite malo o tome koliko često se prilagođavate rasporedu svog partnera? Da li vam uzvraća istom merom?

4. Ne pokazuje interesovanje za vaše bliske prijatelje i porodicu

Ne treba očekivati ponudu da upoznate roditelje i prijatelje odmah nakon početka veze, ali interesovanje i želja da saznate više o svojim najmilijima je prirodna za muškarca koji planira da izgradi ozbiljnu vezu sa vama. Štaviše, ako namerno izbegava bilo kakav kontakt, to znači da ne namerava sa vama da gradi ozbiljnu vezu.

5. Vaša veza ne napreduje

Naravno, nakon prvog sastanka glupo je govoriti o bilo kakvom dugoročnom razvoju veze, ali ako je prošlo mesec ili dva, a vaša komunikacija ostane na istom nivou kao i pre, treba razmisliti o tome. Čak i ako ste zadovoljni svime u svojoj trenutnoj rutini, stagnacija je neprirodan proces. U svakom slučaju, veze ne mogu postojati bez malog napretka, a odsustvo bilo kakvih promena i planova za zajedničku budućnost ukazuje na nespremnost muškarca da vas pusti u svoj život kao punopravnog partnera.

Izvor: PressSerbia/LepotaiZdravlje

PRess Serbia