Booking.com
Lepota i zdravlje News Saveti

3 činjenice koje trebate znati pre nego što se odlučite na gel manikuru!

Trikovi za savršeni manikir koje trebate da znate!

 

Pre nego što donesete odluku donosimo vam tri stvari koje biste trebali znati o gel manikuri.


 

Kada je u pitanju održavanje noktiju jedan od najpopularniji trendova zasigurno je gel manikura. Žene koje ne vole same uređivati nokte ili nemaju vremena za česta lakiranja kod kuće znaju se odlučiti upravo na geliranje noktiju. Ali, pre nego što donesete odluku donosimo vam tri stvari koje biste trebali znati o gel manikuri.

  1. Dugotrajnost gel lakova

Najveći razlog zbog kojih su gel manikure toliko popularne vrlo verojatno je povezan s dugotrajnošću laka. Za razliku od običnih lakova koji nakon nekoliko dana više ne izgledaju besprekorno, idealan izgled gel laka može potrajati i do tri needelje ako se pravilno brinite o svojim noktima.

  1. Slabljenje noktiju

Postoji mogućnost da proces geliranja noktiju izazove dehidraciju i stanjivanje noktiju. Ono što trebate imati na umu ako se odlučite na gel manikuru je da je zapravo najštetniji deo celog procesa samo uklanjanje manikure.

  1. Uklanjanje gel manikure

Ali, odstranjivanje gel laka ne mora nužno značiti i potpuno oštećenje noktiju. Naime stručnjaci preporučuju jednostavan proces s kojim će oštećenje noktiju biti minimalno.

Nakon što gel na noktima izraste, umesto potpunog skidanja gel manikure odlučite se na stavljanje trajnog laka dokle god gel ne izraste u potpunosti. Trajni lak ne oštećuje nokte jer ne zahteva turpijanje, te na taj način nećete ni osetiti da ste se rešili gela, a nokti neće biti tanki i oštećeni kao što su nakon direktnog odstranjivanja gela s noktiju.

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia