Ok, priznaćemo da volimo da vidimo zgodnog muškarca, ali ukoliko ništa drugo nema da se ponudi oko fizičkog izgleda, logično je da ćemo brzinom svetlosti izgubiti interes. S druge strane, skoro svaku devojku će sledeće osobine zadržati.

1. Spretnost

Mala pomoć u kuhinji poput otvaranja flaše vina može biti zavodljiva. Jer svaki put kad joj i oko najmanje sitnice pokažete koliko ste dobri s rukama, ona će se setiti koliko ste dobri s rukama dok ste u krevetu.

2. Interesantan miris

Preskočite parfem i posegnite za nečim drukčijim poput pudera za bebe. Da, stručnjaci kažu da upravo takav svež miris privlači žene. U pozadini toga krije se jednostavno to da žene vole čistoću, a miris pudera odiše njome. Tuširanje pre puderisanja je obavezno, a dobro bi bilo i da očistite stan ako vam ona stiže u posetu.

Ako niste zakopčani do grla sa svakom ivicom ispeglanom, zračite samopouzdanjem i “baš me briga” stavom koji žene smatraju neodoljivim. Ne zalizujte kosu previše, pustite je da malo pada, preskočite brijanje vikendom, zavrnite rukave i pokažite malo te ruke koje ona voli da merka. Ako vam još nije jasno šta se traži, upišite u pretraživat Rajan Gosling i proučite fotke.

4. Maniri pre svega

Budite džentlmen. Rezervišite mesto za večeru, otvarajte joj vrata, stavite joj ruku po sredini leđa dok prolazite kroz gužvu. Takvi gestovi su seksipilni jer joj govore da vam je stalo i da je cenite.

(cosmopolitan)