Početna » News » 3,2,1-Srbija! U Kragujevcu će u petak i u subotu kucati HUMANA SRCA
Društvo News

3,2,1-Srbija! U Kragujevcu će u petak i u subotu kucati HUMANA SRCA

Fondacija Humana srca će tokom predstojećeg vikenda, tačnije u petak i subotu u Kragujevcu organizovati manifestaciju povodom obeležavanja “Dana porodice”, a decu i roditelje očekuje niz atraktivnih i poučnih sadržaja


Danijela Vasilijević, upraviteljka Fondacije Humana srca istakla je, prilikom gostovanja na televiziji Pink, da je međunarodni dan porodice bio 15. maja, međutim, zbog strašnih tragedija koje su pogodile Srbiju, planirana manifestacija održaće se ovog vikenda u Kragujevcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

– Očekuju nas dva sjajna dana na fudbalskim terenima FK Vašarište. Zahvaljujem se predsedniku kluba Borku Marinkoviću koji se potrudio da imamo dva sadržajna, kvalitetna dana, gde ćemo svi porodično uživati – rekla je Danijela.

– 4. aprila bilo je organizovano dobrotvorno veče u hotelu Metropol, gde je bilo preko 300 zvanica i skupljao se novac za tri porodice. Bilo je to veče prepuno empatije i predivnih emocija i po ko zna koji put pokazali smo da kao narod imamo ogromno srce, rekla je Danijela.

Na prvoj donatorskoj večeri koju je organizovala Fondacija Humana srca prikupljeno je ukupno 17 miliona dinara koji će biti namenjeni za tri socijalno ugrožene porodice iz Dimitrovgrada, Vlasotinca i Leskovca.

Prošle nedelje potpisan je i protokol o saradnji sa nosiocima projekta od nacionalno značaja, Udruženjem ”3,2,1- Srbija”, tačnije “3,2,1-KIDS” i oni će, po prvi put zajedno sa nama da učestvuju u divnoj manifestaciji u Kragujevcu gde ćemo uduženim snagama, brojnim edukativnim sadržajima i radionicama o emocionalnom osnaživanju dece i roditelja doprineti kreiranju lepše budućnosti naše dece, rekla je Danijela.

Foto: Pink, 321 Srbija, Srpski telegraf

PRess Serbia