Booking.com
Estrada VIP

Goca Božinovska otkrila kako joj je Miha pomogao da othrani decu: Reči koje joj je uputio će vas rasplakati

Goca Božinovska iznenadila izjavom O SVADBI SINA
Foto: ATA Images

Goca Božinovska pune tri godine nigde ne peva, a kako u penziju ne može da ode još šest godina, odlučila je da snimi novu pesmu i vrati se na scenu u punom sjaju. Do tada, pevačica željno očekuje još jednog unuka koji stiže krajem januara.


Božinovska za Star otkriva da je mnogo teško podnela smrt Siniše Mihajlovića koji joj je svojevremeno mnogo pomogao, a o čemu je do sada ćutala.

Zašto te nije bilo na snimanju novogodišnjih emisija?

“Pao mi je imunitet, teško sam se razbolela jer imam konjuktivitis, gnojnu anginu i temperaturu. Čak sam i glas izgubila od kašlja. Bila sam u Kraljevu na slavi kada mi je pozlilo, pa sam završila u Hitnoj! Kola nisam mogla da vozim, drugarica me vratila u Beograd. Zbog zdravstvenog stanja sam morala da preskočim snimanja novogodišnjih nadam se da se programa, organizatori neće naljutiti na mene, ali ja iz kreveta nisam mogla da ustanem.”

Ko čuva tvog unuka Zorana sada?

“Upisali su ga u jaslice, tako da ga svako jutro vode i on je presrećan. I bolje mu je tamo da bude sa decom svog uzrasta nego sa nama odraslima. Imamo sreću da mnogo voli da ide u jaslice i da je srećan, dali su ga ovako malog da bi se navikao. Ovde kod kuće nije hteo ništa da jede, samo smo mu blendali hranu, a tamo sve jede jer ima društvo.”

Jel pauziraš još uvek sa nastupima?

“Da, od kada je krenula korona uopšte ne nastupam, imala sam i ružnih i lepih događaja u porodici i potreban mi je bio mir i odmor. Sada očekujemo još jednu bebu, snajka Bojana treba da se porodi u januaru i ja ću biti tu da im pomognem. Onda mi je u planu da tamo na proleće snimim nešto novo i onda da se vratim na scenu i krenem ponovo da nastupam. Krećem u akciju što se kaže, jer do inostrane penzije koju plaćam imam još nekih šest godina da čekam.”

Siniša Mihajlović ti je bio veliki drug, kako si podnela njegovu smrt?

“Jao, to me je baš pogodilo. On je bio mnogo dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu. On je svima pomagao i tada mi je rekao: Pa gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završitim ništa ne brini! Bila sam mu i na svadbi kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi.”

Smrt Marininog sina Laće te je mnogo potresla.

“Plakala sam kao kiša, pa ja to dete znam toliko godina. Mene je Marina molila da ga primim i da mu ustupim prostor da snimi spot u mom dvorištu jer je on studirao režiju. Puna mi je kuća ljudi tada bila i svačijem detetu bih učinila. Nisam očekivala da će ovako tužno da skonča. On je bio veliki emotivac, vuče gene od svojih roditelja, da nije bio takav ne bi ni mogao da piše onakve pesme. Tuga velika, ne daj bože nikome ovo što se Futi desilo, da sahrani dvoje dece i ženu. I ti prokleti poroci, a ne znam što Futa ne želi da radi obdukciju, ja bih to uradila zbog svog mira. Umesto da gaji unučiće i da se raduje sutrašnjem danu, čemu sada Futa da se raduje. Od onakvog lepog života sve se preokrene, zato ne treba nikada kukati.”

Zašto si odbila gostovanje kod Kristijana Golubovića?

“Zvao me je za njegovu emisiju, ali sam bila sprečena zbog bolesti. Iskreno ne znam ni koji je to tip emisije i šta ja tu treba da pričam i o kojoj temi. Ja koliko znam, Kristijan je dobar momak, bori se za sebe i ja bih iz tog razloga otišla da ga ispoštujem. Kroz njegovo učešće u rijalitiju sam ga zgotivila, ali eto, ni on sa budalama ne može da izađe na kraj, ali ne može da se iskontroliše nikada i onda on ispadne grbav. Ni ja ne bih mogla da se kontrolišem tamo. Jedino se drže Mića i Zorica, gde će oni da se biju tamo sa nekim.”

Ko ti je favorit u Zadruzi?

“Pratim stalno i mogu da kažem da mi je Slavnić najzanimljiviji tamo. Ivan Marinković mi je super, ne zbog ovoga što se približio svom sinu, već zato što je realan. Filip Car me je sada kada je ušao oduševio koliki je ludak. Mnogi ga okrivljuju, ali nemaju razloga za to, jer nikoga nije ni silovao, ni napastvovao i sve su sa njim dobrovoljno. A u ženski rod sam se razočarala, jer ne mogu da verujem da devojke dozvoljavju da im momci rade to što im rade.”

Jel te Aleksandra razočarala?

“Ja sam Aleks volela, bila mi je gotivna u prošloj sezoni i na početku ove, lepo je počela i baš je bila na svom mestu. Sa Dejanom je super krenula i sve sam mislila da ne mora da znači da su tačne priče koje kruže o njoj i o Bujanovcu, međutim, sada sam se baš razočarala u nju. Ovo joj nije trebalo sa Carem. Da je neko drugi u pitanju pa i da je razumem, povuklo je srce šta da se radi, život je to i ne može niko nikome da garantuje večnu ljubav. Ali, ona ide na to gde unapred zna da će biti ponižena i po ko zna koji put mu se vraća i on te i dalje ponižava. Ne mogu da verujem koji je to pileći mozak. Lepa je kao lutka, ali ne vredi joj sva ta lepota.”

Jel te iznenadila Nada Topčagić koja traži pare da gostuje u TV emisijama?

“Videla sam da je posle toga bila na RTS-u, ali oni plaćaju oko 2.000 dinara, eto kao simbolično valjda za prevoz, a to je smešna cifra. Nada je ljuta zbog nepravde koju trpi godinama, da samo pet pevača peva na trgovima za praznike, a drugi su zapostavljeni. Nada je legenda i ja bih pre otišla nju da slušam nego ove druge. Ona da hoće tri Arene bi napunila. Ja je obožavam jer je veseljak, lafčina i drug. To što je počela da naplaćuje gostovanja je neki njen revolt. Mada, ako mi stariji do sada nismo dovoljno zaradili za peć i ostalo onda šta da kažem. Bolje bi joj bilo da je reklamirala te peći kao Miroslav Ilić i onda bi dobila tu peć koju toliko želi.”

I ti si zaobišla koncert Miroslava Ilića?

“Nisam mogla da odem jer čuvam uveče unuka da odmenim snajku koja je u devetom mesecu trudnoće. Miroslav je legenda, ne verujem da niko nije došao od kolega jer ga ne vole, već jednostavno ko ga voli treba da ode i kupi kartu jer nisu to suvi dijamanti. Sada svi pominju da su ga mnogi zamrzeli zbog suđenja za očinstvo, ali mislim da nije to razlog. Pevače baš briga za to, to je njegova lična stvar. Miroslav je dobar čovek i dobar kolega i ne bih rekla da je u svađi sa celom estradom, koliko znam on je omiljeni lik uvek bio.”

Šta misliš o pevačima koji snimaju filmove o sebi dok su živi?

“Kad čujem ko sve snima film smešno mi je, više ni ti režiseri nemaju šta da naprave. Film o Tomi Zdravkoviću je bio posle njegove smrti i to poštujem. Ali snimati film za nečijeg života – to mi je baš bezveze. Zato Lepa Lukić ne želi, kaže šta me sahranjujete unapred i u pravu je. O Džeju treba da se snimi film jer tu svašta ima, imao je buran život, dok je Miroslav Ilić imao miran porodičan život i nema šta tu da bude zanimljivo za film. Čujem da i Lukas ima probleme sa tom serijom što snima, jer mu bivše žene ne dozvoljavaju, ali imao je on život i pored tih brakova.”

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia