Booking.com
VIP Estrada

“Ne podnosim laži i igrice”: Nina Badrić o životnim lekcijama koje je naučila

KAMIN, TIRKIZNA KUHINJA I POGLED OD MILION DOLARA: Nina Badrić pokazala kako izgleda njena kuća na Hvaru! (FOTO)
Foto: Instagram

Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I godinama kasnije ništa se nije promenilo. Pesmama zna da rasplače mnoge, a duhovitim dosetkama da sve nasmeje do suza. Zato je voljena gde god se pojavi, kako u društvu, tako i na bini.


Nedavno ste promenili imidž, a kada žena promeni frizuru mnogi kažu da se zaljubila.

– Ja zapravo imam vrlo sličnu frizuru i boju kao na početku karijere. Sama sebi dosadim nakon nekog vremena, a kamoli ljudima kojima sam u javnom etru zadnjih 30-tak godina.

Za Vas kažu da ste kraljica balada. Da li plačete uz svoje pesme?

– Kad počnem da plačem uz svoje balade potražiću momentalno pomoć psihijatra (smeh). Imam dar da prenesem emocije ljudima, a to je najvažnije. Ja pevam dušom. Unesem se sva u pesmu koju snimam. Ja pesme ne pevam, ja ih živim. I verovali ili ne svaku pesmu snimam samo iz dva takea. Ako u prva dva puta ne osetiš pesmu, nećeš je osetititi ni nakon 10 puta.

U julu ste proslavili jubilarni 50. rođendan. Šta ste naučili za ove godine života, a šta ste sebi obećali za naredni period?

– Odlučila sam da budem srećna. Prekratak je život za bilo koju drugu emociju.

Da li u ljubavi treba pokazivati emocije u potpunosti ili treba kalkulisati?

– Ne podnosim muljanja, laži, igrice i nadmudrivanja kada je ljubav u pitanju. Ja ću ceniti istinu kakva god da je više od bilo koje laži upakovane u najlepši celofan. U ljubavi treba biti iskren. Tu zaista nema mesta kalkulaciji. Mnogi ljudi, nažalost, kalkulišu pa u tom putu izgube ljude koji ih vole.

Uvek ste puni pozitivne energije, plenite harizmom. Da li Vam je to pokretač u životu ili je to odbrambeni mehanizam?

– Ja sam to što jesam i ne glumatam radi utiska. Veliki sam pozitivac sve gledam sa lepše strane, pa i najteže stvari u životu pokušavam humorom to da pregazim. E sad…. S harizmom se čovek rodi. Neki dan sam bila na večeri u Zagrebu i konobari u restoranu, gde sam večerala, počastili me flašom vina uz rečenicu: ”Kad ste ušli ovde kao da ste Sunce doneli sa sobom”. Srećna sam što me ljudi doživljavaju kao pozitivnu osobu.

Važite za hrabru ženu, ali kao jednom Raku emotivcu, da li Vam se dešavalo da padnete u loše momente, depresiju i kako ste znali da se izvučete iz tih trenutaka?

– Meni je život pokazao da sam puno hrabrija nego što sam to ikada mislila o sebi. Emotivac sam, ali s vremenom sam naučila da ne ide punim srcem na praznog čoveka.

Šta nam spremate novo kada je karijera u pitanju?

– Puno novih pesama koje trenutno stvaramo u studiju. Uzela sam pauzu od koncerata do iduće godine da mogu kvalitetno da se posvetim novom materijalu i da uzmem malo vremena za sebe i napravim rezime svega.

Da li ste osoba koja preispituje svoje odluke?

– Nema nikakve vajde od plakanja nad prolivenim mlekom. Da sam znala bolje, verujte mi da bih napravila u određenim momentima. Ne treba sebe čovek da muči zbog prošlosti već da gleda hrabro u danas i sutra i da nauči iz svojih grešaka. Život je čudesan. I nikada ne znate kad će vam servirati najlepšu bombonjeru sa najfinijom čokoladom.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia