Booking.com
Lifestyle Reč psihologa Zanimljivosti

3 osobine koje imaju najprivlačniji ljudi!

Tokom vrelih dana LANENA ODEĆA je najbolji izbor i za posao i za šetnju! Donosimo 3 razloga zašto je obavezna tokom LETA

Iako je i izgled dosta važan faktor, mnogo važnija stavka u pronalaženju partnera su njegove, odnosno njene osobine. Ovo su osobine koje imaju najprivlačniji ljudi!


 

Sigurno svako od vas u glavi imam nekakav popis sa kriterijumima koje treba da zadovolji vaš idealan partner, a stručnjaci smatraju da vas ove tri osobine čine najprivlačnijima suprotnom polu:

Smisao za humor

Verujemo da je smisao za humor većini vas na listi osobina koje tražite kod partnera, i to pri njenom samom vrhu. Stoga je posve logično da potencijalni partneri isto to traže i kod vas. A da je smisao za humor jedna od najvažnijih stavki u vezi, potvrdili su i naučnici.

“Ljudi s dobrim smislom za humor su atraktivni partneri i generalno imaju više uspeha u pronalaženju partnera”, potvrdili su 2015. naučnici sa Univerziteta u Olbaniju.

Samopouzdanje

Vrlo jednostavno – žena koja ima samopouzdanja mnogo je privlačnija od one koja ga nema. Muškarci žele ženu koja je zadovoljna svojim životom jer žele da budu deo tog života.

Ambicioznost

Žene koje znaju šta žele u životu i trude se da ostvare svoje ciljeve puno su privlačnije od onih koje nemaju baš nikakve ambicije. Isto vredi i za momke jer niko ne želi partnera bez ikakvih snova i ciljeva u životu. Zapravo, i preostale navedene stavke podjednako vrede i za muškarce i za žene.

(index.hr/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia