Booking.com
VIP Džet-set

LEKARI JOJ PONOVO SPASAVALI ŽIVOT! Bila u komi 40 dana, pa dobila gangrenu – “Za 48 sati su me dva puta operisali”

Maja Žeželj pokazala kako je izgledala nakon što je DOBILA SEPSU, bila je u komi
Foto: Printscreen

Voditeljka Maja Žeželj o komplikacijama koje su je zamalo koštale života!


Voditeljka Maja Žeželj svojevremeno je jedva izvukla živu glavu kada je zbog teške sepse bila u komi 40 dana, a tokom pandemije koronavirusa ponovo se našla u životnoj drami zbog koje su lekari radili sve što su mogli kako bi joj opet spasili život.

“Tokom korone ljudi iz bolnice Dragiše Mišović, koji su mi ponovo spasli život, pitali su me: ‘Možete li vi da se nekada normalno razbolite’?”, rekla je Maja i otkrila detalje drame.

“Bio je život u pitanju, jer mi se u drugoj nedelji kovida desila gangrena slepog creva, a budući da sam u prvoj nedelji pila veće količine aspirina, posle operacije je nastupilo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su dva puta morali da me operišu u dva dana. Dve totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što može da vam se desi, ali lekari su, srećom na vreme, prepoznali problem i odreagovali”, rekla je voditeljka.

Voditeljka kaže da je u životu najvažnije “otresti kolena i ustati”.

“Nikad nisam razmišljala u stilu ‘zašto baš meni’, ‘a, što nekome drugome’? Nema ni onoga ‘zašto baš sad’ jer je jedini mogući odgovor – eto, desilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mestu, već ustaneš, otreseš prašinu s kolena, zakrpiš se i ideš dalje. Bilo je smešno kada je Lena, kad sam otišla da operišem slepo crevo, pitala: ‘Pa, hoće li joj ostati nešto u stomaku?’, jer smo krenuli da vadimo jedno po jedno”, ispričala je Žeželj.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia