Booking.com
Džet-set VIP

Zbog ovih rituala Ruška Jakić ima duh tinejdžerke, jedna stvar je posebno čini srećnom i ispunjenom!

RUŠKA JAKIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU IZ ĆERKINOG BRAKA! Priznala da ona to nije imala
Foto: Printscreen/YouTube

Voditeljka Ruška Jakić svojim izjavama redovno privlači pažnju, a poznata je po iskrenosti i jasnim životnim principima kojih se drži.


Na samom početku razgovora rekla je da sama šara jaja posebnom tehnikom.

– Tradicionalno šaram jaja po receptu moje mame. Ona je bila pola Grkinja, a pola Čehinja i imala je odličan recept. Jaja farbam u lukovini i dodajem jedan biber i jednu čašu vina. Jaja farbana u lukovini su najlepša i najzdravija. Naravno, ostavljam i jedno crveno kao čuvarkuću – ispričala je Ruška.

Naglasila je i to da veoma rado poštuje tradiciju, ali i da će ovaj Uskrs biti nešto drugačiji od prethodnih.

-Naravno, vaspitana sam da poštujem sve naše praznike, Uskrs, Božić i to i jesu porodični praznici. Nažalost, moja ćerka je sada u inostranstvu i neće moći da dođe, tako da ću ovaj Uskrs proslaviti ili sa prijateljima ili sama – iskreno je rekla voditeljka.

– Nekad ni to nije loše. Sad je ona moja čuvena rečenica, kad sedim sama u kafiću i pitaju me: “Što ti sediš sama?”, a ja kažem: “Sa Ruškom je najlepše”, došla do izražaja – dodala je ona

Otkrila je i kako ispunjava slobodno vreme i uspeva da zadrži vedar duh u ovom vremenu.

-Imam svoje rituale: šetam se pijacom, mojim Bulevarom, idem kod frizera, uživam u sitnicama. Ja ceo život radim na sebi, treba raditi na sebi. Srećna sam što imam divno i dragoceno dete koje mi pošalje poruku: “Zahvalna sam što si mi ti majka” – pričala je Ruška zadovoljno.

-Ja se stalno smejem. Ujutru otvorim prozor, udahnem vazduh, zahvalim se Bogu, ne želim da me loše informacije poremete nijednog trenutka. Mi smo samo opterećeni time da li ćemo ići na more i ne shvatamo da niko nema tapiju na našu sreću. Nije ova korona prvo loše što nam se svima dešava. Do sad je uvek prolazilo, proći će i ovo – iskreno je rekla Jakićeva.

Ona je na kraju svima poslala snažnu poruku i posavetovala kako da sačuvamo vedar duh i ne dozvolimo problemima da nas okupiraju.

-Želim svima da lepo proslave praznike, da se raduju, da veruju u Boga, u život. Sve će proći. Ko živi u strahu, taj brzo ode u bedak. Želim svima da iz sebe izbace zavist i zlobu i da shvate da je život divan i dragocen. Ja samo tako i umem da živim – zaključila je Ruška Jakić.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia