Booking.com
Sport

U SUBOTU NA BANJICI RVACKI TURNIR “PRESIDENT CUP”

U SUBOTU NA BANJICI RVACKI TURNIR "PRESIDENT CUP"

U SUBOTU NA BANJICI RVACKI TURNIR “PRESIDENT CUP”[divider style=”normal” top=”20″ bottom=”20″]

Treći medjunarodni turnir u rvanju grcko-rimskim stilom “PRESIDENT CUP” , u organizaciji RK “Crvena Zvezda”, na kome ce ucesce uzeti i dame i to u kategorijama: deca, pioniri, kadeti i juniori održaće se 12. juna u hali Sportskog centra Banjica.

Po prvi put u nasem glavnom gradu takmicenje ce se odvijati na cak 7 borilista istovremeno a dolazak je potvrdilo vise od 700 takmicara iz oko 25 zemalja.
Svecano otvaranje turnira, predstavljanje zemalja ucesnica i prigodni prateci program pocinju u 11 sati ujutru.
Nadamo se da cete biti u prilici da ispratite ovaj, za nas grad i najtrofejniji sport u Srbiji, izuzetno znacajan turnir na kome se od domacih takmicara ocekuje da potvrde svoj kvalitet.
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Dat je pregled postignutih rezultata na tri najznačajnija seniorska takmičenja u rvanju grčko-rimskim stilom OLIMPIJSKE IGRE, SVETSKA PRVENSTVA I EVROPSKA PRVENSTVA Ukupan broj medalja u grčko-rimskom stilu od 1955 godine, kada je prvu zvaničnu medalju za SFR Jugoslaviju osvoijo MILORAD ARSIĆ, do 2010. godine kada je osvojio poslednju seniorsku medalju Radomir Petković iznosi 82 medalje. Osvojeno je ukupno: 16 zlatnih, 33 srebrne i 33 bronzana medalja. Ako se odbiju medalje koje su osvojili rvači iz klubova Socijalističke Republike Hrvatske (ukupno 12), onda su rvači koji su nastupali za klubove iz Srbije osvojili ukupno 70 medalja (12 zlatnih, 29 srebrnih i 29 bronzanih).[/box]

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia