fbpx
Beograd Društvo Entertainment News Sport Srbija Zanimljivosti

18. Memorijalni dečiji turnir u hokeju, Miodrag Šišić – Šile 2019

U subotu i nedelju, 16. i 17. marta, održaće se 18. Memorijal Miodrag Šišić – Šile 2019, tradicionalni dečiji međunarodni turnir u hokeju na ledu.


Ove godine učestvuje 16 klubova (29 ekipa) iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Srbije, a više od 400 dečaka i devojčica, družiće se, smejaće se i, naravno, igrati najbržu kolektivnu igru na planeti u Ledenoj dvorani Pionir.

Turnir se održava od 8.00 do 19.00 prvog dana, a ceremonija otvaranja sportske manifestacije zakazana je za 12.00.

Drugi takmičarski dan završava se u nedelju defileom svih učesnika turnira i dodelom medalja i poklona koja je na programu od 15.50.

Memorijal Miodrag Šišić – Šile: 135 utakmica za dva dana!

18. Memorijalni deciji turnir u hokeju, Miodrag Šišić - Šile 2019
Foto: Memorijal Miodrag Šišić – Šile

U decenijama koje su za nama, istoriju domaćeg hokeja na ledu pisali su mnogi veliki igrači, ali se jedan od njih izdvajao po jedinstvenom spoju velike hokejaške veštine, ljudskih kvaliteta i posvećenosti ovom prelepom sportu: Miodrag Šišić – Šile.

U znak sećanja i poštovanja, kao i u želji da taj jedinstven sportski duh prenese na nove generacije mladih igrača, SKHL Crvena zvezda je ustanovila tradicionalni memorijalni turnir koji nosi ime ovog sportiste, a na kome nastupaju najmlađi takmičari uzrasta do osam i deset godina.

Na turniru će biti odigrano ukupno 135 utakmica u dva dana. Biće održano takmičenje u veštini brzog klizanja a najspretnijim i najbržim takmičarima, dodeljivaće se posebne nagrade.

Za osamnaest godina koliko se turnir održava, hokejaški klub Crvena zvezda je ugostila više od 3000 malih hokejaša iz sedam zemalja i 30 različitih klubova. Mnogi od njih sazreli su u značajne igrače i reprezentativce.

 

 

(dan u beogradu)

Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close