Booking.com
News VIP

Evo zašto Ceca nije zvala Mrku i Anu na punolestvo

Evo zašto Ceca nije zvala Mrku i Anu na punolestvo Anastasije Ražnatović

Evo zašto Ceca nije zvala Mrku i Anu na punolestvo Anastasije Ražnatović[divider]

Razlog zašto se Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić nisu pojavili na proslavi punoletstva Anastasije Ražnatović je taj što već nekoliko meseci nisu u dobrim odnosima sa Cecom, saznaje Kurir.

Pevačica i njen partner ljuti su na Ražnatovićku jer nije htela da se pojavi kao specijalna gošća na Bekutinim koncertima u Sava centru u oktobru prošle godine, iako im je folk diva to obećala.

Obećanje

– Ceca joj je obećala da će s njom zajedno otpevati nekoliko pesama na bini, kao što su to uradili Mira Škorić, Snežana Đurišić, Dragana Mirković i drugi. Ipak je to bio Anin veliki jubilej – 30 godina karijere.

Međutim, nekoliko dana pre koncerta Ceca je javila da ne može da dođe, ali da će prisustvovati žurki posle nastupa. Međutim, nije došla ni na parti, i to je Mrku i Anu veoma povredilo – rekao nam je Mrkonjićev prijatelj kom se političar požalio zbog toga što ih Ražnatovićka nije ispoštovala.

estrada 1464561314 917723

Naš sagovornik dodaje da Anu i Mrku sa Cecom veže dugogodišnje prijateljstvo i da upravo zbog toga od nje nisu očekivali da takav potez.

– Krajem 2014. godine Bekuta i Milutin bili su na 18. rođendanu Cecinog sina Veljka, tada su bili u super odnosima. Međutim, kad su dobili pozivnicu da dođu na Anastasijinu proslavu, jednostavno nisu želeli jer su s razlogom ljuti na folk divu – ispričao je naš izvor.
estrada 1464561314 917727

Ma, dobri smo

Ovim povodom pozvali smo Ana i Milutina, ali oni tvrde da je sve u redu između njih i Cece.

– Mi smo i dalje dobri sa Cecom, a na slavlju nismo bili jer smo imali obaveze to veče. Evo, Ana i ja smo sad u Parizu i ona takođe poručuje da je netačna informacija da ne razgovaramo sa Cecom – rekao je Mrka za Kurir.S druge strane, Svetlana Ražnatović juče nije bila dostupna za komentar.

Bure baruta
OVDE NIKO NI SA KIM NE RAZGOVARA!

Zbog antologijskog sukoba između Karleuše i Cece Ražnatović, mnoge estradne svađe ostale su u senci. Kad malo bolje razmislimo, sve veći broj zvezda je u sukobu s kolegama. Osim Čole! Jer on je Zdravko Čolić.

Izvor: Kurir

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia