Booking.com
Početna » VIP » 10 godina pokušavaju da ih razvedu, ali ljubav sve pobeđuje! Saša Kapor uputio emotivnu poruku Nikolini!
Estrada VIP

10 godina pokušavaju da ih razvedu, ali ljubav sve pobeđuje! Saša Kapor uputio emotivnu poruku Nikolini!

KAMION NALETEO NA NJIH, JEDVA SPASILI SINA! Nikolina i Saša Kapor imali JEZIVU SAOBRAĆAJKU!
Foto: Instagram

Jedan od najskladnijih parova na estradi, Nikolina Kovač i Saša Kapor celog meseca proslavljaju 10 godina braka, a sada je pevač odlučio da se emotivnom porukom i javno obrati svojoj supruzi.


– A šta je to – ljubav? Kad gledaš u zvezde bez razloga i kad podeliš žvaku i kad pokloniš cvet i ustupiš ljuljašku u parkiću kada je na tebe red da se ljuljaš! Kad onome koga voliš daš jedan griz i kad podeliš sa njim gumu za brisanje na dvoje i kad mu das jedan liz! Kad nacrtaš srce i unutra upišeš vasa dva imena. Ako to nije ljubav, ja onda, stvarno ne znam šta je! – napisao je Saša na Instagramu citirajući Momu Kapora uz predivne fotografije srećnog para.

A kako je započela njihova ljubavna priča, otkrio je pevač jednom prilikom. Upoznavanje je bilo u „Zvezdama Granda“.

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku – ispričao je Saša i dodao da je dve nedelje nakon te emisije imao zajednički nastup u jednom klubu upravo sa Nikolinom i da je zapravo od toga sve krenulo.

– Kada smo krenuli da se zabavljamo, primetili smo da je i pre toga postojala ta neka energija. Posle dve nedelje imao sam nastup sa njom i Anom Sević. Vidim ja ulazi jedna plava devojka u crnoj haljini sa plavom kosom. Onda smo se baš upoznali, razmenili bar rečenica. Broj telefona sam uzeo od menadžera ranije, a ona tvrdi da je to sve bila fora – rekao je pevač jednom prilikom.

Izvor: PressSerbia/Grand

PRess Serbia