Lifestyle Saveti

Znakovi koji pokazuju da vas partner voli

Muškarci vole kad ih žene “startuju”!

Većina muškaraca nije spremna da izgovori “volim te” iz straha da postoji mogućnost da ljubav nije obostrana. Međutim, iako nisu spremni da izgovore, oni će ukoliko vas zaista vole to konstantno pokazivati, a da često toga neće biti ni svesni. A dela su svakako bolji pokazatelji njihovih osećanja, od ove dve reči, koje sve više gube na značaju


 

Nije zainteresiran za izlaske sa drugim ženama 

Ukoliko svoje vreme provodi sa tobom, piše ti i traži tvoje mišljenje, a pritom ne pokazuje interes za viđanje sa drugim ženama, poruka je jasna – našao je svoju!

Neprijatno mu je da sluša o tvojim bivšim momcima

On ne želi da te zamišlja sa drugim, čak ni kad se radi o tvom bivšem. Neprijatno mu je kada spominjete druge momke, a naročito mu ne prija kada vidi da ti drugi muškarci poklanjaju pažnju.

Neće propustiti priliku da pomogne

Ponaša se džentlmenski u svakoj situaciji kada ste zajedno. On želi da se pored njega osećaš sigurnom, a pre svega kao dama.

Provodi sa tobom većinu svog vremena

Bira da svoje slobodno vreme provodi sa tobom. Prija mu tvoja pažnja i trudi se da vaše vreme bude što kvalitetnije.

Govori o svom životu sa tobom u budućnosti

On vidi svoj život sa tobom i za pet godina, ali i za 55. Stalno vam priča o svojoj viziji vaše zajedničke budućnosti. To je veliki dokaz ljubavi!

Trebalo bi da budete zadovoljne ako vaš partner pokazuje ove znake, ne bi trebalo da zahtevate da izgovori “volim te”, jer dela govore više od reči.

 

 

Izvor: avaz.ba

Loading...

Video nedelje

Magla Bend & Natasa Bekvalac - Neprijatelj

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA