fbpx
Entertainment Reality

Uskoro novi rijaliti “ZADRUGA”, a on je prvi učesnik!

Uskoro novi rijaliti "ZADRUGA", a on je prvi učesnik!

Televizija Pink je potvrdila ime prvog učesnika rijalitija “Zadruga” koji bi trebalo da krene u septembru, a ova informacija će, sasvim sigurno, podići veliku prašinu.


Kako navodi portal Pink.rs, u novom rijalitiju će se sigurno takmičiti Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović!

On je nekoliko puta izjavljivao da je dobijao ponude da učestvuje u raznim rijalitijima, ali i da ih je sve odbio, jer nije želeo da se eksponira na takav način.

Marjanović se, međutim, predomislio i odlučio je da prihvati ponudu “Pinka”.

– On je, na neki način, već medijska zvezda. Njegov život je, gotovo godinu dana, bio pod budnim okom javnosti. Ne pamti se da je neki zločin privukao toliko pažnje kao ubistvo njegove žene. Neće mu teško pasti da bude u centru pažnje i pod budnim okom kamera. Upravo zato su čelnici Pinka poželeli da ga vide u svom novom projektu – priča za Informer dobro obavešteni izvor.

On nastavlja:

– Ispričali su mu o kakvom rijalitiju je reč i šta bi bila njegova uloga. Ponudili su mu dobre uslove i on je rekao da mu se sve to dopada. Naravno, ostalo je još da se preciziraju neke pojedinosti.

Marjanović je sve ovo potvrdio u izjavi za dnevni list:

– Najverovatnije ću ući u rijaliti “Zadruga” jer mi se mnogo dopada koncept tog šou programa. Želim da pred kamerama zaokružim celu tragičnu priču koja mi se dogodila. Dokazaću ljudima da nisam monstrum, da nisam ubica. Svi će shvatiti da nisam pipnuo moju Jelenu. Voleo sam je.

Zoran je još dodao da mu pare nisu motiv:

– Nisam još dogovorio tačan honorar, niti bih ikada o tome govorio. Nisu mi važne pare, već da skinem ljagu sa svog imena

Loading...

Video nedelje

Maya Berović - Sama

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!

NAJČITANIJE