Saveti

U samo sedam koraka postanite “jutarnji tip”

Zaboravite kafu, napravite sprej za razbuđivanje! (Recept)

U savetima se navodi kako treba uvek da spavate s leve strane kreveta, nosite nešto žuto, namestiti alarm da svira kao vaša omiljena pjesma, raditi petominutne vežbe, tuširati se hladnom vodom i jesti kašu za doručak.

Kako objašnjavaju, umesto vežbe možete imati petominutni seksualni odnos, a potom uradite stoj na rukama dv minuta. Tuširanje hladnom vodom treba da traje  tri minuta, a doručak pet minuta.

“Umesto da provedete 18 minuta ujutru pomerajući alarm, što će učiniti da ustanete umorniji i neraspoloženiji, koristite to vreme za ove aktivnosti i učinite ih rutinom. Ova formula prodrma vaš sistem, pokreće brže krv ka mozgu i daje energiju. Alarm koji je ustvari pesma koju volite i žuta boja, učiniće da se budite s osmehom”, rekao je psiholog Jo Hemmings.

Ranije je utvrđeno kako je jutro najbolje vreme za seks jer, ne samo da poboljšava vaš imuni sistem, već oslobađa oktosin koji vas opušta. Petominutne vežbe uteču na ispuštanje hormona koji vas čine srećnim.

Žuta boja je boja sreće, zabave i igre. Ukoliko ne nosite pidžamu ili spavate goli, neka vam jutarnja šoljica kafe bude u žutoj boji ili peškir kojim ćete se obrisati nakon tuširanja.

Ne gasite alarm ni tokom vikenda, osim ako morate, jer ćete steći rutinu i postati pravi jutarnji tip. Kako biste izgledali sveže, stavite kapi za oči kada se probudite.

Loading...

Video nedelje

Meljničenkovi u Španiji, a Nina Badrić im dovodi dečka

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA