Fitness

Trener savetuje kako da ostanete dosledni u vežbanju i tokom zime

Fitness saveti: Trik koji dovodi do najboljih fitness rezultata!

Na prvom mestu je da se zabavite u svom klubu. Umesto da na fitnes klub gledate kao mesto napora i bola do željenog cilja, pokušajte da budete društveniji, upoznate se s ljudima koji treniraju u njemu i zajedno radite neke aktivnosti.

“Možda pronađete i novog najboljeg prijatelja. Meni je pomoglo. Uvek sam uzbuđen da treniram s ljudima u klubu i uživam u odlasku u teretanu, a kada propustim jedan dan osećam se čudno”, rekao je Zeumer.

Ne pokušavajte da radite sve odjednom. Zeumer kaže kako je najveća greška pojedinaca kada pokušavaju sve odjednom da provedu – i vežbe i dijetu. Zbog toga neki i odustanu pre nego što i počnu sa zdravim navikama.

“Najbolji način da uspete jeste da razvijete pozitivne navike u ishrani i vežbi tokom vremena. Napravite male ciljeve koje ćete lako postići i nadograđujte ih. Svaku sedmicu posvetite dan više vežbanju i zdravom obroku. Vremenom će vam to postati rutina”, kazao je trener.

Fokusirajte se na ono s čim želite da počnete, a ne čega  treba da se odreknete.

“Često ni ne započnemo zdravi životni stil jer se previše fokusiramo na naše negativne navike i na to kako da ih zaustavimo. Radije se fokusirajte na sve pozitivne navike koje želite steći. Ako se postavite tako prestaćete biti lenji i ležanje na kauču ćete zameniti vežbanjem”, rekao je Zeumer.

Vežbajte s trenerom ili pronađite partnera za vežbanje jer je istraživanje pokazalo da se u paru postižu bolji rezultati. Partneri u vežbi budu podrška jedno drugom jer razumeju kroz šta prolaze.

“I na kraju budite strpljivi. Potrebno je nekoliko sedmica ili meseci da imate vidljivu promenu na svom telu. Nemojte da vas obeshrabri ako je ne vidite odmah i ne odustajte. Budite ponosni na sebe što ste postali jači, zdraviji i sretniji”, poručio je Zeumer.

Izvor: klix.ba
Loading...

Video nedelje

MC STOJAN - ALO

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online
Vesti Dana
Vesti Dana

reporter

Glavne vesti

class=
class=

uniqa
Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless