fbpx
Music Premijera

Šest novih spotova predstavljaju album “Čuka i džepovi”

Šest novih spotova predstavljaju album "Čuka i džepovi"

Mladi beogradski reper Filip Mrdak, poznatiji prosto kao Mrdak, objavio je svoj drugi studijski album „Čuka i džepovi“ za izdavačku kuću Lampshade Media.


Celokupan album je vizuelno ispraćen i možete ga u celosti preslušati na sledećem linku: https://goo.gl/QehLJk.

Na albumu „Čuka i džepovi“  nalazi se 6 spotova, 4 prateće animacije, 2 lyric videa i jedna bonus pesma. Ovakav projekat je jedinstven na domaćoj hip-hop sceni i na njemu je rađeno oko 2 i po godine. Album je veoma raznolik, kako instrumentalno, tako i tematski, te stoga na njemu gostuju Bore iz sastava THCF, Škabo iz Beogradskog Sindikata, novosadski reper Fox, beogradski rep sastav DNK, Neafirmisan, Flip-Flop, Igor Plemić Plema, Nemanja Panović i Elijah.

“Zašto čuka i džepovi? Čuka je srce u žargonu, a džepovi predstavljaju novac, dakle moto je da čuka i džepovi budu puni, u prevodu da sve što radiš ujedno i voliš , i da od toga zarađuješ i živiš. Svojevrsnim uspehom smatram to što sam na albumu radio sa prijateljima, ali i što su mi na albumu gostovali izvođači koje sam slušao kao klinac kao, na primer, Bore iz grupe THCF I Škabo iz Beogradskog Sindikata. Moj najbolji prijatelj, Ilija Kovačević, sa kojim radim od samog starta, zaslužan je za 90% instrumentala na albumu, dok je bonus traku radio legendarni Koolade. Ponosan sam na album jer svi koji me znaju znaju i koliko volim to što radim i da radim sa maksimalnom pažnjom, koliko god mi vreme i obaveze dozvoljavaju” izjavio je Filip Mrdak po objavljivanju albuma

Loading...

Video nedelje

ANASTASIJA - SAVRSEN PAR

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!