fbpx
Event Srbija

SEE Automotive konferencija Connect&Supply 2018.  

SEE Automotive konferencija Connect&Supply 2018.  

U Kongresnom centru „Master“u Novom Sadu (Hajduk Veljkova 11) 17. i 18. aprila održava se četvrta SEE Automotive konferencija Connect&Supply.


Na Konferenciji, koja ove godine ima krovni naziv:”Budućnost je sada – inovacije, digitalizacija, pametni automobili i kako postati uspešan dobavljač”, okupiće se preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija u oblasti automobilske industrije iz Jugoistočne Evrope.

Cilj SEE Automotive konferencije 2018. je podsticanje razvoja automobilske industrije u regionu, razmena iskustava, uspostavljanje poslovnih kontakta i upoznavanje učesnika sa trendovima i izazovima koje u ovoj oblasti donosi takozvana četvrta industrijska revolucija, to jest digitalizacija. Na B2B sastancima tokom Konferencije omogućeni su razgovori o saradnji OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i relevantnih međunarodnih institucija.

 

SEE Automotive konferenciju 2018 organizuje Automobilski klaster Srbije – AC Serbia, uz podršku Razvojne agencije Srbije i Nemačke organizacije za međunarodonu saradnju GIZ, u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje.

O aktuelnim planovima OEM i TIER1&2 kompanija, izazovima i potencijalima za dobavljače iz Jugoistočne Evrope, kao i mogućnostima za razvoj i primenu inovacija u automobilskoj industriji u ovom regionu, tokom prvog dana Konferencije, govoriće predstavnici najznačajnijih svetskih automobilskih kompanija i pratećih industrija prisutnih u ovom regionu, poput FIAT, BMW, KIA Motors, Bosch, Novares Group, Mecafor Products, Odelo Slovenija, Grammer, Mann Hummel, FESTO i Mitsubishi Electric, kao i kompanije i institucije iz Velike Britanije. Predstavnici ovih kompanija učestvovaće i na B2B sastancima, koji se održavaju u drugom delu prvog i na početku drugog dana Konferencije.

Drugog dana SEE Automotive konferencije 2018 na programu je panel o digitalizaciji, električnim automobilima i automatizaciji, na kome će učestvovati predstavnici  Mithsubishi Electric Europe B.V., Festo, Consulio , Grammer Sistem d.o.o., RT-RK i Zumoko, kao i Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Završni deo konferencije rezervisan je za radionice na kojima će, između ostalog, biti reči o izazovima i rešenjima koje nudi četvrta industrijska revolucija i mogućnostima finansiranja malih i srednjih preduzeća.

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su uticale na unapređenje poslovanja kompanija iz automobilske i pratećih industrija u Jugoistočnoj Evropi. Zainteresovani za učešće na Konferenciji mogu se prijaviti na sajtu www.seeautomotive.com

 

 

Izvor: PRess Serbia

Loading...

Aleksandra J.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

Video nedelje

Kruna - Nevena Božović (Official Audio), Serbia, Eurovision 2019

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online
Vesti Dana
Vesti Dana

reporter

Glavne vesti

class=
class=

uniqa
Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless