fbpx
Reality Zadruga

PUŠTEN NADEŽDIN I BANETOV SNIMAK, ZADRUGARI SE VALJALI OD SMEHA (VIDEO)

PUŠTEN NADEŽDIN I BANETOV SNIMAK, ZADRUGARI SE VALJALI OD SMEHA

Bene je u toku noći onanisao i pokušavao da dobije pomoć od Nadežde


PUŠTEN NADEŽDIN I BANETOV SNIMAK, ZADRUGARI SE VALJALI OD SMEHA

U toku čitavog dana spekulisalo o onome što se dogodilo između Nadežde Biljić i Baneta ČolakaVeliki šef je odlučio da pred svima pusti njihov video-snimak i tako razreši svaku sumnju, kako ukućana, tako i milionskog auditorijuma koji je sa velikim iščekivanjem želeo da vidi reakcije svih takmičara.

Što se tiče snimka malo sam jadan ispao. Tu nije bilo nikakvog seksa kao što sam i rekao, da je bilo maženja bilo je. Da je ona mene na bilo koji način zadovoljila to je laž. A da sam samog sebe zadovoljavao to je istina, ali to je bilo sve. Ja sam u najboljim godinama i najmlađi sam muškarac, tako da je moja potreba velika – priznao je Bane.

Kako je ovaj spoj u ,,Zadruzi” bio neočekivan i potpuno interensantan mnogima, voditeljka Dušica Jakovljević imala je da saopšti nešto važno Nadeždi i Banetu:

,,Pošto ste stvarno lep par, Veliki šef je pripremio jedno veliko iznenađenje za vas dvoje. Nadežda i Bane sutra uveče gosti kod Ognjena u ,,Amidži Šou – poručio je Veliki šef.

Hvala vam na svemu ovome-emisiji! Mislim da iz ovog snimka može da se vidi da je Bane džentlmen, a ja kapiram da je on muškarac pa sam ga pustila da završi posao -dodala je Nadežda.

Nena Petrović nije želela da komentariše, ali je samo rekla:

Sve mi je ovde smešno, nemam šta da dodam na sve ovo… Svako ima pravo da radi šta god hoće.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Foto:printscreen

PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

Nevena Bozovic - What I'm Looking For (OFFICIAL 2018)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA