Clubbing Entertainment Estrada Event VIP

Ovako je Saša Matić proveo Božić! (VIDEO)

Matić napravio spektakl u prepunoj areni!

Mnoge poznate ličnosti Božić, najradosniji hrišćanski praznik proslavljaju u skladu sa tradicijom, odnosno u krugu porodice.


Doduše, mnogi od njih na Božić rade ali dan je obavezno rezervisan za porodicu. Tako je bilo i kod Saše Matića koji je dan proveo sa najmilijima, a nakon božićnog ručka privatnim avionom odleteo je za Budvu, kako bi svojoj publici u Crnoj Gori ulepšao i upotpunio božićnu noć.

Dočekala ga je prepuna diskoteka Trocadero i nekoliko stotina “pratećih vokala” koji su horski ispratili svaku pesmu. Redao je tako Saša svoje dobro poznate hitove, a nije nedostajalo ni crnogorskih ali ni srpskih tradicionalnih pesama, što je izazvalo posebno oduševljenje publike.

 

 

 

Bila je ovo prilika i da Matić promoviše pesme sa albuma “Ne bih ništa menjao” koje je, sudeći po video snimcima, crnogorska publika već odavno naučila.

 

“Mnogo mi znače poruke, komentari i pregledi na društvenim mrežama ali posebno je zadovoljstvo i sreća kada ljudi na nastupima pevaju nove pesme” – kaže pevač.

 

 

 

Obzirom da će Saša održati dva velika koncerta u Srbiji: 14. februara u Novom Sadu i 08. marta u Beogradu, jedno od nezaobilaznih pitanja sinoć bilo je da li je u planu solistički koncert u nekom od crnogorskih gradova.

 

“U Crnoj Gori često nastupam i svaki put sam odlično dočekan, tako da nije ništa isključeno. Trenutno smo fokusirani na to da u Novom Sadu i u Beogradu napravimo spektakl za pamćenje, a sve ostalo će se znati na vreme” – kaže Saša i dodaje da voli velike projekte, velike izazove i jedva čeka da sa Novosađanima i Beograđanima zapeva svoje najlepše pesme.

Loading...

Video nedelje

MC STOJAN - ALO

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online
Vesti Dana
Vesti Dana

reporter

Glavne vesti

class=
class=

uniqa
Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless