Društvo Džet-set Entertainment Estrada News Pop Kultura Srbija VIP Zanimljivosti

Otvorenim pismom potresla javnost !!! Modrica ispod oka, nije od udarca vratima, navodi u pismu, Tijana Dapčević

Otvorenim pismom potresla javnost !!! Modrica Tijane Dapčević ispod oka, nije od udarca vratima...
Foto: Marina Lopičić

Njene reči će vam naterati suze na oči.


Pevačica Tijana Dapčević na samom kraju 2018. godine napisala emotivno pismo Deda Mrazu, a njene reči mnogima su izmamile suze.

Pop pevačica se osvrnula na probleme koje svakodnevno viđa u svom okruženju, te ih je pretočila u pismo sa željom da se oni reše.

Otvorenim pismom potresla javnost !!! Modrica Tijane Dapčević ispod oka, nije od udarca vratima...
Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dragi Deda Mraze, možda je malo glupo što ti pišem tek sada, kada sam uveliko i majka i tetka. Sada, kada bi trebalo da ti i ja sarađujemo samo oko sadržine poklona jer nam je svima jasno da su sva deca bila dobra, uvek su dobra, dok se za nas odrasle to baš i ne može reći. Izvini što te ne pitamo za zdravlje u julu i avgustu, dok odmaramo u slanijoj verziji sebe. Jedva dočekali sunce i dane bez tačkica u kalendaru koje označavaju obaveze” – počela je Tijana.

Izvini što, ponekad, onako krišom, maznemo poneku čokoladicu iz novogodišnjih paketića. Znaš kako je, padne šećer, padne roletna (u saobraćaju), padne tu i neki PMS – on baš nikad ne bira ni praznik ni mesto. Oprosti što nemamo dovoljno SMS poruka. Oprosti što mnogi i dalje uče decu da postoje boje koje su za dečake i one koje su za devojčice, ali nisam sigurna da li uopšte želim da tražim oproštaj za one koji se svoje dece odreknu ako se uhvate za sve boje odjednom i na sebe navuku dugu. Oprosti onima koji ubeđuju decu da su mami modricu ispod oka napravila vrata, kao da deca ne znaju da vrata služe samo za sakrivanje pogleda od stvarnosti” – napisala je pevačica.

Ako budeš baš raspoložen, oprosti i onima koji dečacima oduzimaju pravo na suze, tvrdeći da im time dodaju muškost. Nikad nisam volela matematiku, a pogotovo ne kad je ovako glupa. I podseti sve roditelje da ispod jelke ne ostavljaju skupe stvari ubeđeni da su deci poklonili snove, a svim ostalim danima paketić svoje pažnje ostave negde u kancelariji, na radnom mestu… i na kraju tebe okrive da ne postojiš. Ljubi te T” – završila je ona, a pratioci su je u velikom broju podržali u komentarima.

Otvorenim pismom potresla javnost !!! Modrica Tijane Dapčević ispod oka, nije od udarca vratima...
Foto: Alo/Rajko Ristić

 

 

 

 

(Alo)

Loading...

Video nedelje

Ceca Ražnatović: Virus i najjača prehlada nisu je sprečili da ispuni "božićni zavet"

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA