News Slobodno vreme Sport

Omiljeni podgorički FK raspisuje konkurs za dizajn novog grba 

Omiljeni podgorički FK raspisuje konkurs za dizajn novog grba 

FK “Mladost” ove godine zaista će zakoračiti ponovo u svoje mlade dane vraćajući proslavljeno, voljeno ime – “Titograd”.


Tim povodom naš klub obaveštava studente dizajna, ljubitelje fudbala koji vole glavi grad, Crne Gore da će do 31. maja biti otvoren konkurs za grafičko rešenje novog grba.
Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da osmisle i podele sa nama svoju ideju grba kojim će ponovo zasjati zlatno doba titogradskih asova.
Novim dizajnom želimo da se podsetimo velikih Romantičara sa Cvijetinog brega.
Odajući počast legendama, nove generacije igrača i zaljubljenika u fudbal grade svoj identitet i temelj za buduće uspehe, koji će se ogledati i u novom grbu kluba.
Pobednik konkursa koji će biti otvoren do 31. maja dobiće novčanu nagradu u iznosu od  500 eura, ali i priliku da učestvuje u kreiranju novog vizuelnog identiteta kluba.
Rešenje koje osvoji drugo mesto na konkursu biće nagrađeno sa 250 eura, dok će autor trećeplasiranog rešenja osvojiti 150 eura.
Predloge slati na mail [email protected]
Ovom prilikom pozivamo i sugrađane da prate našu stranicu i učestvuju u odabiru pobednika glasajući za svog favorita – naš stručni tim uzeće u obzir glasove fanova pre donošenja konačne odluke.
Sa “Titogradom” ste stvarali uspomene – stvarajte sa njim i budućnost!
Foto:facebook
PRessSerbia
Loading...

Video nedelje

MC STOJAN - ALO

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA