fbpx
Event Koncert Pop Kultura Srbija VIP Zanimljivosti Žurka

Nina Badrić nastupa na Velikogospojinskim danima

Nina Badrić raskinula veridbu!

Nina Badrić obećava svim posetiocima Gospojine dobru zabavu.


Popularna pevačica Nina Badrić nastupa ove godine na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju. Nina važi za jednog od najuspešnijih izvođača u regionu, čija se popularnost proširila i u inostranstvu. Nina sa nestrpljenjem očekuje svoj nastup u Novom Bečeju i poziva sve svoje fanove da joj se pridruže.

„Neopisivo mi je zadovoljstvo i radost što ću biti sa vama za Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, prvi put u svojoj karijeri. Proslavićemo taj dan genijalno, uz puno pesme, smeha i pozitivne energije “ – kaže Nina. Njen koncert će se održati u subotu, 25. avgusta.

Nina Badrić najavljuje svoj nastup na Gospojini

Prvi put u svojoj karijeri Nina Badrić dolazi u Novi Bečej i obećava da će napraviti pravu žurku na našoj Gospojini 🙂 Evo šta vam je poručila tim povodom… #gospojina #novibecej #ninabadric #tiskikej #tisa #utrendutisiakosinatisi #koncert

Gepostet von Gospojina Novi Bečej am Montag, 9. Juli 2018

Iste večeri, nakon koncerta Nine Badrić, publici će se predstaviti i Sergej Ćetković. Sergeju će ovo takođe biti prvi nastup pred novobečejskom publikom. „Radujem se što ću se po prvi put pokloniti publici u Novom Bečeju, što ću biti deo te manifestacije i gradsku slavu proslaviti sa tim divnim ljudima“- dodaje Sergej.

Pripreme za ovogodišnje Velikogospojinske dane uveliko traju. Turistička organizacija opštine Novi Bečej najavljuje da će i ove godine Gospojina biti prava poslastica za sve one koji žele da uživaju u dobroj muzici, da se oprobaju u kulinarskim veštinama uz tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe, posete Etno bazar ili budu deo poznate revije Paradnih zaprega. Najatraktivnija prateća manifestacija Gospojine i ove godine će biti Poljo-fest, sajam poljoprivredne mehanizacije koji će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače.

Velikogospojinski dani – Gospojina je manifestacija od velikog značaja za opštinu Novi Bečej. Izrasla iz seoske slave koju su posećivali njeni meštani, današnja Gospojina važi za četvrtu najveću manifestaciju u zemlji, drugu u Vojvodini. Održava se na prelepom Tiskom keju i svojim bogatim sadržajem garantuje dobru zabavu za sve uzraste.

Loading...

Video nedelje

Kruna - Nevena Božović (Official Audio), Serbia, Eurovision 2019

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA