Event Festival Pinkove zvezdice Showtime

Najmlađi takmičar na Beoviziji otkriva kakav plasman očekuje!

Najmlađi takmičar na Beoviziji otkriva kakav plasman očekuje!

Igor Lazarević najmlađi je takmičar koji će se predstaviti na ovogodišnjoj “Beoviziji”


Igor Lazarević ima veliki broj obožavateljki, to su uglasnom tinejdžerke, koje su prvo bile oduševljene njegovim učešćem u prvoj sezoni „Pinkovih zvezdica“, a potom su mu ostale verne i čak ih je danas i mnogo više nego tada kada se takmičio.

U takmičenju na „Pinku“ je došao do finala, a sada mu predstoji još jedan veliki takmičarki izazov. On je najmlađi učesnik „Beovizije“, festivala na kojem će se odlučivati o našem predstavniku na ovogodišnjoj „Evroviziji“.

Kako ti je kao najmlađem takmičaru na „Beoviziji“ da se boriš sa daleko iskusnijim pevačima?

Preponosan sam što sam dobio priliku da se takmičim sa velikim imenima koji se nalaze među učesnicima na „Beoviziji“. Očekujem samo da ću se pokazati u najboljem svetlu i ne mislim na pobedu – rekao je Igor za naš portal.

Da li tvoje prijavljivanje na ovaj festival pokazuje i to da si hrabar?

Hrabrost je svakako potrebna da bi se tako mlad prijavio na „Beoviziju“, ali sam se prijavio bez ikakvih očekivanja. Na moju sreću, pesma koju sam napisao ušla je među top 17 pesama i imam razloga da budem srećan.

Podsetimo da Igor na „Beoviziji“ učestvuje sa pesmom „Beži od mene“. Muziku i tekst za ovu pesmu je uradio upravo Igor, a aranžman potpisuju Marku Kon i Ivan Mirković.

Ko dosad nije, ovu pesmu može da posluša u linku ispod:

Foto:printscreen

PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

MC STOJAN - ALO

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA