Zadruga

Marija Ana na ivici nervnog sloma zbog Filipa!

Marija Ana na ivici nervnog sloma zbog Filipa!

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić danima se svađaju.


Iako više nisu zajedno, Filip često prigovara Mariji Ani zbog svega što je uradila do sada. Danas joj je zamerio što je ushićena pritrčala da čestita rođendan svom cimeru Marku Janjuševiću, zbog čega se ona na kraju i rasplakala.

“Ispadam kao najveća jadnica, svi se sprdaju sa mnom, podje*avaju me, jer nemam dostojanstva, ni samopuzdanja, ništa, kao krpa neka, to praviš od mene, ne smem da se sprdam sa dečkom, šta? Išla sam da mu čestam rođendan, bio je dečko sam, dosadno mi je, setila sam se da mu je rođendan, gledala sam koliko ima sati. Glupa sam što sam se pomirila sa tobom! Ne mogu više, ne diram te. Ne obraćaj pažnju! Ljudi misle da sam glupa zato što sam ti prešla preko svega”, vikala je zadrugaraka plačućim glasom, a onda joj je Filip odgovorio.

“Nije bitna sprdnja, nego način sprdnje. Ti ćeš prva da mu čestitaš rođendan? Dr*aš se ispred mene i Đeksona da mu prva čestitaš rođendan. Ti od mene praviš indijanca. Mene je sramota tvog ponašanja, bila si sa mnom”, rekao joj je Filip. Đukić je smatrao da je ponašanje njegove bivše nedolično. Ona nije mogla da podnese Filipovu kritiku, te je briznula u plač. U njihovu raspravu se uključio Lepi Mića, koji je pokušao da smiri situaciju, ali nije mu pošlo za rukom.

Svađu je prekinulo zvono koje je označilo da je stiglo novo pismo u Belu kuću. Marija Ana je tada ustala i plačljivim glasom rekla “Idem da se ubijem!”.

 

 

Loading...

Video nedelje

Magla Bend & Natasa Bekvalac - Neprijatelj

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA