News TV

Katarini Stojanović uručeno prestižno priznanje ,,DAMA 2017. GODINE”

Katarini Stojanović uručeno prestižno priznanje ,,DAMA 2017. GODINE''

Poznata i istaknuta televizijska i pozorišna glumica, Katarina Stojanović, jučerašnji datum upamtiće kao jedan od najznačajnijih u svojoj karijeri


Naime, ona je odlukom stručnog žirija, publike i medija nagrađena prestižnim priznanjem i titulom ,,Dama 2017. godine”, za dugogodišnji rad, doprinos i stvaralaštvo. Organizatori ovog veličanstvenog događaja, naglasili su da je uručenje ovog priznanja dodeljeno našoj glumici i povodom 15 godina umetničkog rada. Katarina svoje oduševljenje nije krila, te je prisutnima u punoj kongresnoj sali jednog od najpozatijih objekata u Vrnjačkoj Banji, poklonila stihove srpskog reditelja i pesnika Miroslava Mike Antiće. Za sjajan nastup i krunisanje njenog jubilarnog rada, nagrađena je dugotrajnim i gromoglasnim aplauzom.  U revijalnom delu, specijalni muzički gosti su bili pevač Staša Brajović i ekskluzivac PGP RTS-a, Dejan Marinković koji je nedavno objavio novi album pod nazivom ,,Jul u očima”. Dejan Marinković je svojom interpetacijom pesme ,,Slatka rospija” zatvorio ovo veče i oduševio sve prisutne.
Predsednik Opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović čestitao je laureatima i izjavio da je Dama jedna od najbolje organizovanih događaja u Vrnjačkoj Banji. Mnoge dame i ostale javne ličnosti su prisustvovale ovoj ceremoniji, a osim Katarine Stojanović, nagrađene su : Ivana Đorđević lice Grand televizije, Irina Vukotić lice Happy televizije, Radmila Tonković, Dušica Tričković, sestre Gobović etno umetnice, Zorana Pavić pevačica, Suzana Perić modna dizajnerka, Biljana Obradović Bixy pevačica, Manuela Babačkova, Edita Dautović i mnoge druge.
Izvor: PRess Serbia

Video nedelje

SASA KOVACEVIC - Bez tebe me nema

UKOLIKO STE POPILI, NE RIZIKUJTE,POZOVITE GRADSKOG VOZAČA!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

Vremenska prognoza

Akcija!

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online
Vesti Dana
Vesti Dana

reporter

Glavne vesti

class=
class=

uniqa
Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless