Estrada News VIP

JELENA KARLEUŠA: Duško je rekao ćerki da ću umreti ove godine!

Jelena i Duško kupuju avion od 2.000.000 evra!

Jelena Karleuša priznala da njen muž plaši osmogodišnju Niku kako će njena mama uskoro nositi štake jer je stara babuška, što je zapanjilo Šerifovićku


Jelena Karleuša otkrila je da njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić, plaši njihovu mlađu ćerku Niku (8) tako što joj govori da će joj mama uskoro umreti!

Pevačica je gostovala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića kad je pričala o nekim do sada nepoznatim detaljima iz porodičnog života.

Nakon što se povela priča o Evroviziji i tome koliko Jelena Karleuša ima godina, Popović je krenuo da je proziva kako se plaši jer stari.

– Ja ću uvek govoriti da bi Jelena bila pravi predstavnik na Evroviziji. Hajde da je pošaljemo! Znam da se Karleuša plaši jer ove godine već puni 40 godina i ne znam kako se tamo ponašaju prema tetkama – počeo je Popović, a JK je otkrila da joj zbog godina njen sedam godina mlađi suprug zadaje noćne more.

– Moram da kažem da me Duško zeza zbog godina! Moj muž je ubedio našu mlađu ćerku Niku da ću umreti kad napunim 40 godina (ove godine u avgustu, prim. aut.). Rekao joj je: „Mama će u četrdesetoj da nosi štake i umreće. Ona je stara. Babuška“ – priznala je Karleuša kroz smeh, a Marija Šerifović ju je zapanjeno pitala:

– Zašto to priča Niki?

Pevačica je dodala da je to njihova šala, a sudeći po načinu na koji je to ispričala, očigledno je da Nika nije poverovala tati i da se nije uplašila.

Loading...

Video nedelje

MC STOJAN - ALO

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA