Džet-set Entertainment Estrada Reality VIP Zanimljivosti Zvezde granda

Kada je čuo da ide na terapije, Darko Lazić je samo OVO želeo od lekara

Kada je čuo da ide na terapije, Darko Lazić je samo OVO želeo od lekara
Foto: ST/V. LUKIĆ

Sve ide na bolje.


Darko Lazić u ponedeljak je krenuo sa elektroterapijom, a od samog dolaska u banju u Mladenovcu, u njegov apartman svakodnevno dolaze lekari koji brinu o njegovom zdravlju. U momentu kada je saznao da počinje sa terapijama, Darko ima samo jednu želju i zahtev.

Odmah je lekare pitao da li može da ide na terapije kao i svi ostali pacijenti, sasvim normalno u sobu na prvom spratu u kojoj se terapije i dobijaju. Ne želi uopšte da se ističe u odnosu na druge pacijente, a iako je u banju došao sa politraumama, želi da se što pre izleči“, kaže izvor iz banje.

Međutim, lekari su odmah doneli odluku da će Darko narednih dana da se leči u apartmanu, gde će biti u kontaktu sa što manjim brojem ljudi. Kao što smo već pisali, postoji bojazan da se pevaču zbog prehlada i gripova koji su u jeku, ometa dalje lečenje.

Kada je čuo da ide na terapije, Darko Lazić je samo OVO želeo od lekara
Foto: Alo!/Rajko Ristić

Darko će narednih nekoliko dana terpije primati u svom apartmanu, tako je odlučio njegov tim lekara“, kaže dalje izvor.

Inače, Darko je u banju na lečenje upućen regularnim putem preko osiguranja, a u banju nije stiglo rešenje kojim mu se propisuje pratilac, iako je praksa da teži slučajevi, kao što je Darkov, imaju pravo na to. Njegova majka Branka uredno doplaćuje boravak.

 

Loading...

Video nedelje

Alexander Dimmi i Mira Skoric - Boli sve

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA