fbpx
Music Pinkove zvezde TV

ISMAIL DELIJA – nova PINKOVA ZVEZDA! (VIDEO)

ISMAIL DELIJA - nova PINKOVA ZVEZDA! (VIDEO)

Pobednik treće sezone takmičenja Pinkove zvezde 2017 je Ismail Delija! U superfinalu popularnog muzičkog takmičenja, publika je odlučila da laskavu titulu ponese Ismail Delija


Posle 10 meseci borbe za treću “Pinkovu zvezdu” došlo je i to veče.

Posle trećeg preseka i napete završnice Milan Kalinić je saopštio da je treća Pinkova zvezda Ismail Delija, dok je Marko Stolić završio na drugom mestu.

Maja Nikolić, koja je izašla na scenu na samom kraju, saopštila je da je prema odluci žirija pobednik Indira Beriša, koja dobija pesmu od produkcije.

Ono što je bilo drugačije u ovoj superfinalnoj emisiji jeste žiri, koji su činili estradni menadžer Saša Obradović, voditeljka Lea Kiš, kompozitor Damir Handanović, novinarka Dragana Tripić i stilista Saša Vidić. Njih petoro su davali poslednje savete takmičarima pred početak njihovih karijera, a verujemo da su im pomogli u tome šta dalje da rade nakon takmičenja.

Šaban Šaulić je izabrao Ismaila Deliju, Dara Bubamara Indiru Berišu, Zorica Brunclik Andreja Dorića, Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je glasao umesto Dragane Mirković, odabrao je Meliku Moranjkić, i na kraju je Maja presudila tako što je svoj glas dala Indiri Beriši.

 

Izvor: PRess Serbia

Loading...

Video nedelje

Maya Berović - Sama

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!