fbpx
Clubbing Džet-set Entertainment News TV VIP

EKSKLUZIVNO: Princ Bajazit letuje na beogradskom splavu!

EKSKLUZIVNO:Princ Bajazit letuje na beogradskom splavu!

Turski glumac Aras Bulut Iynemli koji se proslavio ulogom princa Bajazita u seriji Sulejman Veličanstveni, dane ali i noći provodi na popularnom beogradskom splavu SHAKE N SHAKE


EKSKLUZIVNO:Princ Bajazit letuje na beogradskom splavu!

Turski glumac Aras Bulut Iynemli koji se proslavio ulogom princa Bajazita u seriji Sulejman Veličanstveni, dane ali i noći provodi na popularnom beogradskom splavu. Dok danju leži u mrežama i ispija koktele promatrajući kalemegdansku tvrđavu, noću na istom mestu uživa u haus ritmovima. Aras je na splav Shake N Shake prvi put došao pre desetak dana, i od tada bukvalno ne izlazi sa splava, tek toliko da prespava u hotelu i ponovo se vrati, kaže jedan od zaposlenih na splavu.

Interesantno je da su baš glumci iz serije Sulejman Veličanstveni proslavili ovaj beogradski splav u Turskoj. Tako je u tamošnjoj štampi objavljena prva fotografija glumice Merjem Uzerli u društvu kolege sa kojim je bila u emotivnoj vezi, a koji je u ovoj seriji tumačio lik Rustem paše. Nizali su se zatim ostali “prinčevi” i “sultanije”, i svi su bili oduševljeni ovim splavom, pa ne čudi ni činjenica da princ Bajazit upravo ovde provodi leto.

Foto: Shake N Shake

PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

Maya Berović - Sama

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!