fbpx
Parovi Reality

Aleksandra Subotić iznervirala voditeljku emisije a zatim tražila novac Dalili i Dejanu!

Aleksandra Subotić iznervirala vodeteljku emisije a zatim tražila novac Dalili i Dejanu!

Aleksandra je kasnila 45 minuta na emisiju i veoma iznervirala voditeljku Jovanu a nešto kasnije je  oplela po Dejanu i Dalili!


Iako je emisija “Upoznajte Parove” uveliko počela, Aleksandra Subotić se nije pojavila u studiju. Vidno iznervirana voditeljka Jovana poslala je kolegu iz režije da pozove Aleksandru nakon čega  se ona opet nije pojavljivala.Ipak, nakon nekoliko minuta Subotićeva se konačno pojavila, a potom objasnila zašto je toliko kasnila.

Jutros smo bili na televiziji Happy, pa smo kasnili kod Ivana Gajića. Oduševljena sam time šta je “Informer” uradio, znači svašta nam se danas izdešavalo. Bolje slike nisam videla objasnila je ona.

Nešto kasnije u toku emisije , na pitanja  vezano  za Dalilu i Dejana, Aleksandra Subotić i David Dragojević nisu želeli da odgovoraju.

Naime, Aleksandra je rekla da ima demenciju i da ne želi da govori o njima, a onda je poručila da ustvari ne želi da im daje reklamu:

Kad mi budu platili, ja ću govoriti o njima. Ne želim da prave marketing preko mene, molim lepo. Sve košta“- rekla je Aleksandra i šokirala sve.

Loading...

Video nedelje

Maya Berović - Sama

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!

NAJČITANIJE