Booking.com
Entertainment Event Festival Izložba Koncert Žurka

Trio Elisa večeras u Aviator Coffee Exploreru na Terazijama

AVIATOR LIVE Predlog 1 FB Trio Elisa

Acoustic band Trio Elisa nastupa večeras od 19h u Aviator Coffee Exploreru na Terazijama 28


Ako ste ljubitelji vrhunskog vina i dobrog zvuka, onda je Aviator Coffee Explorer večeras pravo mesto za vas. Od 19h počinje svirka acoustic banda Trio Elisa. 

Sastav Trio Elisa čine dva fenomenalna muzičara i pevačaica Ana Mašulović. D

Dođite da uz svetske hitove i zagrevamo se za vikend. Dođite da zajedno uživamo u Aviator LIVE večeri.

AVIATOR Coffee Explorer  je popularni lanac kafeterija u Beogradu i njegova priča kreće od 2015. godine.

Želeći da se pozicionira na konkurentnom tržištu, Aviator je došao do toga da svoje poslovanje raširi na sedam lokacija širom Beograda, fokusirajući se kako na kvalitet proizvoda, tako i na želje njegovih mušterija.

Aviator je zajednica ljudi koji vole svoj posao i potpuno je predana u želji da mušterijama pruži uslugu zbog koje će oni svakog dana iznova vraćati. Uverićete se u kvalitet Aviator ponude, jer je ova kafiterija vrlo brzo postala popularna, priznata i hvaljena zato što nudi najbolji kvalitet.

Koristimo samo 100% Arabiku i najbolje blendove, jer ne pravimo kompromise kad su u pitanju naše mušterije.

Lojalne mušterije su inspiracija da se u Aviator ponudi nađu kafe iz najpoznatijih regiona kafa, kao što su Indija, Kenija, Kolumbija, Brazil koje uvek imaju svež I prepoznatljiv ukus.

Ipak, Aviator se ne bavi samo kafom, u ponudi se mogu naći i fantastični čajevi, sveže ceđeni sokovi, vina, obroci i kolači visokog kvaliteta i po odličnim cenama.

Tako je formirana kafitetrija koja ispunjava svačije želje, čak i najzahtevnijim hedonistima. Kada jednom nađete omiljenu kafu u Aviatoru, svakodnevno ćete se vraćati po još jednu šoljicu.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia