Booking.com
Entertainment Pinkove zvezde Showtime

PINKOVE ZVEZDE: Ovi takmičari su zaslužili da se nađu u sledećem krugu

PINKOVE ZVEZDE: Ovi takmičari su zaslužili da se nađu u sledećem krugu

U večerašnjoj emisiji “Pinkovih zvezda” takmičari su se u grupama borili za nastavak takmičenja. U četiri grupe, po četiri takmičara dalo je sve od sebe da svojim talentom i nastupom osvoji naklonost članova žirija, kome ni malo nije bilo lako.


 

Kuštrimović Nikola iz Prokuplja je nastupio prvi u prvoj grupi i predstavio se pesmom Ljube Aličića ”U Šapcu kraj Save”. Nakon njegovog nastupa, žiri je aplaudirao.

Aldin Čegić i Siniša Mitrović prošli su direktno u četvrti krug, dok su Nikola Kuštrimović i Nemanja Kostić ponovo pevali.

Nikola i Nemanja nakon dueta podelili su žiri. Draganin glas odlučivao je o tome ko će od njih dvojice proći u četvrti krug. Maja i Zorica su ponovo ušle u kratku raspravu zbog digresije o engleskom jeziku, a Dragana ih je neprimetno prekinula i nastavila da komentariše.

 Obojica su jaki pevači i i stvarno nijansi odlučuju. Neka Nikola Kuštrimović ide ovoga puta zbog negovanja narodne muzike

– rekla je Dragana.

Prva u drugoj grupi predstavila se Biljana Stanković iz Paraćina.

Direktno u četvrtki krug prole su Biljana Stanković i Anastazija Mitrović prošle su u četvrti krug, dok su se Katarina Bojović i Sanja Savić ponovo predstavile pesmom. Žiri je odlučio da u četvrti krug nakon akapela pevanja u dalje takmičenje prođe Katarina Bojović.

 

Veoma jaka muška, treća grupa pojavila se na sceni Pinkovih zvezda, a najjači utisak i ovoga puta ostavio je mladi i talentovani momak iz Novog Sada, Nikola Đelić. Izvodeći Adilovu pesmu “Laku noć”, izazvao je neverovatnu emociju kod publike i žirija, a svojom bojom glasa, najviše je oduševio Draganu Mirković

Direktno u četvrti krug prolaze Bojan Pavlović i Nikola Đelić, dok su još jednom pevali Georgije Kovačević i Albert Bakić. Nakon akapela pevanja u sledeći krug odlukom žirija prošao je Albert. Pored svega žiri je apelovao na članove produkcije da u nekom baražnom delu daju još jednu priliku Georgiju.

 

Nikola Nikolić iz Užica ima 42 godine i predstavio se pesmom ”Zašto praviš slona od mene” koju je Sergej Ćetković preradio za jedan projekat.

Poslednji za večeras predstavio se Ognjen Čvorović pesmom ”Paranoja” Tropico Benda. On dolazi iz Vranja i ima 20 godina.

Direktno u četvrti krug prošli su Nikola Nikolić i Petar Barović, dok su snage još jednom odmerili Ognjen Čvorović i Emil Fahretović. Nakon akapela pevanja, žiri Pinkovih zvezda odlučio je da u dalje takmičenje ide Emil Fahretović.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia