Booking.com
Lepota i zdravlje News Saveti

Kako da imate lepe grudi i savršen dekolte? Praktični saveti!

Košta samo 150 dinara, a ČINI ČUDA: Ako ovo pijete svakog dana, grudi će vam PORASTI ZA DVA BROJA!

 

Lepe grudi primete svi, i muškarci i žene. Na njima se pogledi muškaraca često zaustavljaju što zna izluditi njihove lepše polovice. Bez obzira na njihovu veličinu i oblik, potrebna im je nega. Evo malih trikova kako kožu održati čvrstom i elastičnom, a kupovinu novih grudi odgoditi ili otkazati.


 

Izbor grudnjaka je najvažnija stvar. On ne sme biti premali, a ni preveliki, a poželjno je da je napravljen od prirodnih materijala koji koži dopuštaju da diše. Grudnjak oblikuje grudi i drži ih na mestu, stoga je vrlo važno da ne pritišće grudi i ne ostavlja tragove.

Nega grudi je vrlo važna jer prilikom tuširanja nije poželjno tuširanje u prevrućoj vodi, a koža dekoltea će vam biti lepša ako grudi tuširate naizmenično u toploj i hladnoj vodi. Time ćete pospešiti cirkulaciju, a vaša će koža zdravije izgledati, i samim time će i dekolte biti lepši. Ako povremeno napravite blagi piling, odstranićete odumrle kožne stanice, a vaše će grudi biti glatke i mekše.

Grudi će vam biti čvršće ako se pravilno držite. Uspravno držanje automatski podiže i grudi te nestaje njihov obešeni izgled. Plivanje je aktivnost koja učvršćuje mišiće na koje su naslonjene grudi, a ako su ti mišići čvrsti, čvrste su i grudi. Čvrstoći grudi takođe pomaže i masaža, dok je sunčanje ili solarijum jedan od najvećih neprijatelja jer kožu isušuje i oduzima joj elastičnost zbog čega koža brže stari. Elastičnost kože pak pospešuje nastanak bora i opuštanje kože.

Mali trik za čvršće grudi i vežbica koju možete svakodnevno raditi je ta da pritisnete dlan o dlan držeći ruke u visini grudi i ponovite četrdesetak puta. Mišići ispod grudi će vam se zategnuti, i evo bujnijeg dekoltea! Takođe je važno da održavate kilažu jer je i na grudima vidljivo često dobivanje ili gubljenje kilograma.

Postoje i mali kozmetički trikovi kojima možete optički povećati dekolte, a to je da u  jamicu između grudi stavite malo šljokica jer će bljesak svetlosti dočarati izgled većih grudi. Starenjem, trudnoćom i dojenjem menja se oblik vaših grudi, stoga prionite na posao. O prirodi i genima zavisi hoćete li imati velike ili male grudi, ali na nama je da zadrže lep oblik. Uz pravilnu brigu i negu nećete morati ni razmišljati o estetskoj hirurgiji i implatantima, jer uz malo truda vaše će grudi biti prirodno lepe!

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia