Booking.com
Lifestyle News

Šta svaka žena treba da ima u torbici?

5 jednostavnih pravila za negu KOŽNIH TAŠNI

 

Šta svaka dama treba imati u svojoj torbi? Sledi odgovor.


 

Viktor Amos, vizažist iz New Yorka, otkrio je koje su osnovne stvari koje bi svaka žena trebala kupi i nosi u torbici u apsolutno svako doba dana.

Štapići za uši

Amos tvrdi da vate na štapiću mogu rešiti sve probleme vezane za lepotu. Držite nekoliko komada u torbici kako biste mogli očistiti razmrljani tuš za oči, maskaru ili senilo, ili izravnate nespretno nanesen ruž.

Melem

Ne samo da možete ga koristiti za osvežavanje i njegovanje usana, već ga možete naneti i na nokte kako bi kožica smekšala ili zaštitili kožu na kom god mestu se porežete. Takođe, ako imate dojam da ćete se prehladiti, možete da ga namažete na nos, ili lagano namazanim prstima pređete po kosi koja je preterano naelektrisana.

Puder u prahu / kamenu

Da li vam se ikad dogodilo da vas pogodi osećaj nelagode kada usred dana primetite da vam se sjaji t-zona ili šminku da se polako razliva po licu? Instant rjšenje moglo bi biti nanošenje pudera u kamenu ili prahu, pa bi bilo dobro da uvek uz sebe imate jedan prozirni puder koji će kontrolisati sjaj bez preteranog mat efekta.

Bezbojni lak za nokte

Amos tvrdi da je ovo fleksibilan proizvod koji bi svi trebali imati. Možete ga koristiti kako biste zaštitili nokat koji izgleda kao da samo što nije počeo pucati, a možete njime nalakirati i malu rupu na najlonkama kako biste sprečili dalje pucanje.

Ruž i rumenilo 2 u 1

Kako biste uštedeli na prostoru, isplati se da investirate u jedan ovakav proizvod. “Svi znamo da se od kozmetike rumenilo i ruž najbrže troše, pa je nošenje jednog proizvoda kojim možete zameniti oba sjajna ideja”, ističe Amos.

Maramice

Njih možete koristiti za uklanjanje viška masnoće s lica, ali i viška ruža. A one zaista ne zauzimaju mnogo prostora.

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia