Booking.com
News

Nakon poljupca Jelena i Miki prave planove za budućnost! (VIDEO)

jelena miki mecava

Farma 7: Nakon poljupca Jelena i Miki prave planove za budućnost![divider]

Jelena Golubović i Miki Mećava protekle večeri su se poljubili u rijalitiju Farma 7, a ne dugo nakon toga oni su počeli da kuju planove za budućnosti.

Naime, protekle večeri Jelena i Miki su se poljubili tako što je rediteljka pevaču dala grozd sa usana. Ubrzo nakon toga oni su počeli da razgovaraju o budućnosti i tome kako će proslaviti Mikijev rođendan i gazdaricin imendan. Poslušajte njihov razgovor sa Farme:

[box type=”shadow” ]U ponedeljak Miki Mećava je dobio tajni zadatak da ignoriše Jelenu Golubović do četvrtka. Zadruga je proglasila ovaj zadatak uspešnim i nagradila Mikija i Jelenu, nadragom koju su prvobitno trebali da dobiju Goga Aleksić i Nemanja MCN. Jelena Golubović kada je saznala da se radilo o tajnom zadatku, koji je poprilinčno izveo iz takta, počela je da lije suze radosnije i grli Mikija. Šokantne detalje odnosa Mikija Mećave i Jelena Golubović na “Farmi” otkrila je Marija, pevačica grupe “Funky G”, i to pošto se Miki žestoko posvađao sa Nemanjom MCN. PROČITAJ JOŠ NIJE GOGA, NIJE DUŠICA: Farmeri izabrali najboljeg i najgoreg među njima!  – Ja sa Crnim od prvog dana imam bratski odnos, i ti me prozivaš da sam sa njim spavala. A ti i Jelena Golubović, da prostiš, imate erotsku masažu – rekla je prvo Marija. Narednom izjavom pevačica je sve zaprepastila: – On joj gura polni organ u du*e i tako je masira! Neka to prikaže zadruga! Vi budete u krevetu do mene, vidim ja dobro i sve čujem. Pogledajte kako je sve to izgledalo:[/box]

Izvor: Svet Plus

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia