Booking.com
News VIP

ACO PEJOVIĆ: “Zdravlje na prvom mestu”

biljana-pejovic-aco-pejovic-foto-damir-dervisagic-1424896667-620226
foto-damir-dervisagic-

ACO PEJOVIĆ POSLE PORODIČNE DRAME IZJAVIO: “Zdravlje na prvom mestu”[divider]

Pevač Aco Pejović prebrodio je težak period nakon što je njegova supruga Biljana doživela izliv krvi na mozak.

Aco ističe da mu je, nakon suprugine bolesti, najbitnije zdravlje, kao i da je Biljanu borba za život promenila.

Pejović ističe da njegova lepša polovina sada više voli život i uživa u njemu, a da od kobnog dana svi porodično mnogo više vode računa o zdravlju.

“Promenili smo način života od kad se desilo sve to sa Biljanom. Ranije nije želela da se pojavljuje u javnosti, nije je to zanimalo. Sada je počela da izlazi i ja sam joj rekao da treba da se pojavljuje svuda i da uživa. Pre to nikada nije radila, a sada češće izlazimo”, rekao je Pejović, koji je proslavio 44. rođendan u krugu prijatelja.

“Svih ovih godina sam slavio i pravio lude žurke, tako da mogu jednom to i da preskočim. Bio sam pre nekoliko dana kod mojih kumova i prijatelja na vikendici, malo se jelo, malo se pilo i to je dovoljno”, objašnjava Aco.

“Sada mi je jedino zdravlje važno. Zdravlje je na prvom mestu”, objašnjava Aco koliko ga je porodična drama promenila i u drugom smeru usmerila njegove poglede na život.

Foto Dragan KadićFoto Dragan Kadić

Pevač u braku sa suprugom Biljanom ima tri ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu, zbog čega smatra da je blagosloven.

“Živeti sa damama je sjajno, a ja živim sa četiri. Smatram da sam blagosloven, a što se tiče odnosa u kući, zaista je poseban. Četiri dame o meni brinu i pomažu mi u svemu. Jednostavno je sjajno”, uz osmeh kaže Pejović.

Podsećamo, Acova supruga Biljana je 24. februara prošle godine primljena u Urgentni centar, u polusvesnom stanju. Nakon pregleda, doktori su utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu i hitno je operisali.

Nakon operacije, ona se nalazila na odeljenju intenzivne nege neurohirurške klinike, gde se uspešno oporavila iako je danima bila u komi. Na svu sreću, Biljana nema trajnih posledica, ali je morala da promeni način života i ishrane. Pejović se od tada ne odvaja od svoje supruge, a nakon što je puštena na kućno lečenje, on se lično brinuo o njoj. Biljana se potpuno oporavila, te sada uživaju u porodičnoj idili.

Foto Nebojša MandićFoto Nebojša Mandić

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia